Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Άφωνη η κλίκα με την αποχώρηση. Ποιος παίκτης αποχώρησε;



Αλλη μια αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο Survivor ανάμεσα σε τέσσερις υποψήφιους. 

Αρχικά, στο συμβούλιο της Δευτέρας, υποψήφιοι αναδείχθηκαν ο Τριαντάφυλλος από την ψηφοφορία κι ο Σάκης Κατσούλης από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία. Μετά από εντάσεις που ξέσπασαν ανάμεσα στους παίκτες για τακτικές και στρατόπεδα, το Συμβούλιο της Τρίτης έδειξε ως τρίτη υποψήφια την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ στην συνέχεια την ακολούθησε η Νικολέτα Μαυρίδη, που την υπέδειξε τελευταία υποψήφια ο Σάκης, έχοντας κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία.

Έτσι τον πρώτο μα και τον τελευταίο λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό. 
 
Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, χωρίς να προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αφού οι συνυποψήφιοί της έχουν κερδίσει μερίδα του τηλεοπτικού κοινού με τον έντονο χαρακτήρα τους. Από την άλλη οι φίλοι της, οι Amigos, δεν ήθελαν καθόλου την αποχώρησή της και να παραμείνει αλώβητο το αντίθετο στρατόπεδο με τους Τριαντάφυλλο, Σάκη και Μαριαλένα.

Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το Survivor μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

"Έχω στεναχωρεθεί για τα παιδιά γιατί τους βλέπω κάτι έχουν πάθει, στεναχωριέμαι, νιώθω όμως πολύ όμορφα και τυχερή που τους γνώρισα, που πέρασα όλες αυτές τις στιγμές, δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω στην ένωση, ότι θα τραγουδήσω, δεν περίμενα ότι θα με δεχτεί ο κόσμος έτσι και ειδικά τα παιδιά, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε. Κρατάω τους στίβους μάχης και τους πανηγυρισμούς, τις συμβουλές των συμπαικτών μου, οι στιγμές θα μου μείνουν χαραγμένες στην καρδιά" είπε η Νικολέτα Μαυρίδη.