Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Surivor: Αυτές είναι οι δυο νέες ομάδες που σχηματίζονται



Το Surivor μπαίνει στην τελική ευθεία, με την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα να διαλύονται και να δημιουργούνται εκ νέου φέρνοντας τα πάνω... κάτω!Το σενάριο αυτό έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και αρκετό καιρό και έχει επιβεβαιωθεί και από την παραγωγή. Τι θα δούμε όμως και με ποιο τρόπο θα σχηματιστούν οι δυο νέες ομάδες;

 Όπως όλοι παρακολουθήσαμε στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης για το αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες σαστίζουν όταν ο Γιώργος Λιανός τούς ανακοινώνει πως για ακόμα μία φορά θα πρέπει να ξεχάσουν τη σύνθεση των ομάδων τους και το χρώμα της μπαντάνας τους και να αναθεωρήσουν λίγο τα πράγματα αφού θα ζούσαν για ακόμα μία φορά τη διαδικασία εκ νέου σύνθεσης των ομάδων τους.

Πάμε να δούμε με βάση τα δεδομένα τι μπορεί να γίνει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως μερικοί παίχτες δεν μπορούν ούτε να... σταθούν δίπλα σε κάποιους άλλους, με τον Τριαντάφυλλο να κάνει νέο φίλο τον Αλέξη Παππά, τον Σάκη Κατσούλη να φέρνει πανικό στην πρώην του, Μαριαλέννα, ενώ και η Ελευθερία Ελευθερίου δεν δείχνει να είναι και πολύ χαρούμενη στην Μπλε ομάδα.

Αντίθετα, Τζέιμς και Νίκος δεν χωρίζουν με... τίποτα, ο Παύλος Γαλακτερός έχει μια «άχρωμη» παρουσία και ο Γιώργος Κορομί δεν έχει και τις περισσότερες συμπάθειες.

 Έτσι με αυτά τα δεδομένα οι ομάδες που θα δούμε (;) να σχηματίζονται, είναι:

Κόκκινη ομάδα

Καρολίνα Καλύβα
Σάκης Κατσούλης
Αλέξης Παππάς
Ηλίας Μπόγδανος
Τριαντάφυλλος
Ελευθερία Ελευθερίου
Νικολέτα Μαυρίδη
Γιώργος Ασημακόπουλος

Μπλε ομάδα

Τζέημς Καφετζής
Νίκος Μπάρτζης
Γιώργος Κόρομι
Παύλος Γαλακτερός
Κώστας Παπαδόπουλος
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Χριστίνα Κεφαλά
Ελένη Χαμπέρη

Αρχηγοί και αυτοί που επιλέγουν τις νέες συνθέσεις, είναι οι παίκτες με τις καλύτερες επιδόσεις, οπότε μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και τα spoilers...