Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Στον Όλυμπο μαζί με φίλους η Ζέτα Μακρυπούλια..



Η καραντίνα έληξε, οι δρόμοι άνοιξαν και η Ζέτα Μακρυπούλια με την παρέα της αποφάσισαν να πάρουν… τα βουνά! Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, ωστόσο πάντα υπάρχει χρόνος για μια μικρή απόδραση με φίλους. Η Ζέτα πέρασε την καραντίνα με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ξεκουράστηκε, χαλάρωσε και γέμισε μπαταρίες, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να της λείπουν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Έτσι, με αφορμή την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να κάνει μια εκδρομή μετά από πολύ καιρό και να αλλάξει παραστάσεις. Μαζί με τους φίλους της, την επίσης ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά και τον σκηνοθέτη Γιώργο Σουλεϊμάν ταξίδεψαν ως τον… Όλυμπο! Μπορεί ο καιρός να μην τους έκανε τη χάρη, αλλά η παρέα της Ζέτας προνόησε και πήρε χοντρά ρούχα μαζί της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύει τη φύση και έτσι είναι το καλύτερό της μια εκδρομή στο βουνό! Η όμορφη ηθοποιός αναπνέει επιτέλους καθαρό αέρα και περνά ξέγνοιαστες στιγμές. Το βράδυ, η παρέα ανάβει φωτιά για να ζεσταθεί, απολαμβάνοντας όμορφες νύχτες στον Όλυμπο.

Πηγή: https://www.tlife.gr/