Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στο στόχαστρο της Μέγκαν Μαρκλ η Κέιτ και η Καμίλα, τις κατηγορεί για διαρροή ψευδών ειδήσεων στον Τύπο..



Η Μέγκαν Μαρκλ μέσα από κύκλους της κατηγορεί ευθέως την Κέιτ Μίντλετον και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς για διαρροή ψευδών ειδήσεων σε βάρος της στον Τύπο.

 Η νέα κατηγορία προέκυψε μετά τον ισχυρισμό της Μέγκαν Μαρκλ ότι το παλάτι την διέβαλε με εκστρατεία ψευδών ειδήσεων όλο το διάστημα που υπήρξε μέλος του αλλά και αργότερα. Αυτή τη φορά τάσσεται κατά της Κέιτ και της Καμίλα.
 
Στο στόχαστρο της Μέγκαν Μαρκλ η Κέιτ και η Καμίλα

Η Μέγκαν Μάρκλ κατηγορεί ευθέως τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, τη Δούκισσα της Κορνουάλης και τον Πρίγκιπα Κάρολο για τη διαρροή ιστοριών στον τύπο, όταν η ίδια ήταν ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με πηγή.

Ποιες είναι οι διάσημες του Χόλιγουντ που αντιγράφουν τις Κέιτ & Μέγκαν;

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πιστεύουν ότι οι αρνητικές ιστορίες για τους ίδιους, διέρρευσαν από τις οικογένειες της Κέιτ και της Καμίλα, είπε ο εσωτερικός υπάλληλος του παλατιού.

 Οι αποκαλύψεις αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τα δημοσιεύματα ότιη Μέγκαν Μαρκλ συμπεριφερόταν με άσχημο τρόπο στους υπαλλήλους του παλατιού και τους ωθούσε σε παραίτηση.
 

Η Μέγκαν αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, επιμένοντας ότι το παλάτι έχει επιδοθεί σε πολλές ψευδείς αφηγήσεις για την ίδια.

Το παλάτι από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου έρευνα για τους ισχυρισμούς ότι η Δούκισσα του Σάσεξ συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο στο βασιλικό προσωπικό.

Μια ομάδα τουλάχιστον δέκα "εξαιρετικά επαγγελματιών" βασιλικών βοηθών που είναι "περήφανοι για τις προσπάθειές τους" θα συνεισφέρουν στον έλεγχο του παλατιού, σύμφωνα με αναφορές.