Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

«Στο παρά πέντε» και «Ευτυχισμένοι μαζί» επιστρέφουν στο Mega



Δύο αξέχαστες κωμικές σειρές που έχουν αγαπηθεί όσο λίγες από τους τηλεθεατές, άφησαν εποχή και σημείωσαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης (!) επιστρέφουν από σήμερα, Δευτέρα 24 Αυγούστου, στη συχνότητα του MEGA.

«Στο Παρά Πέντε», με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη, θα μας κρατάει την καλύτερη παρέα κάθε απόγευμα στις 18:20 δίνοντας ένα δυνατό lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Σπύρος, ο Φώτης και οι αξέχαστες γιαγιάδες, Θεοπούλα και Σοφία με τις ατάκες τους υπόσχονται να χαρίσουν στιγμές άφθονου γέλιου. 

Η σειρά «φαινόμενο», όπως χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές τηλεθεατών. Αν και το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005, η σειρά παραμένει στις πρώτες θέσεις θέασης του youtube μέχρι και σήμερα.

 

Οι πιο αστείες (ποιες να αφήσεις απ’ εξω) και χαρακτηριστικές ατάκες των συντελεστών να έχουν γίνει viral όλα αυτά τα χρόνια και να τις χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα τόσο στις μεταξύ μας συζητήσεις, όσο και σε αναρτήσεις στα social media.

Και κάθε βράδυ στις 21:00 τη σκυτάλη παίρνει η οικογένεια Μαυροτσούκαλου. Η πιο διαχρονική οικογενειακή σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» της ελληνικής τηλεόρασης με τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

 

Η οικογένεια Μαυροτσούκαλου, παρέα με φίλους και συγγενείς, θα προσθέσουν γέλιο στα βράδια μας με απίθανες ιστορίες και αστεία περιστατικά που βιώνουμε όλοι, λίγο πολύ, στο οικογενειακό μας περιβάλλον.