Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καράγιαννη. Γιατί καθυστέρησε το χειρουργείο της



Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ξανά η η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso θα υποβληθεί σε προγραμματισμένη αφαίρεση χολής. Η Μάρθα Καραγιάννη στα μέσα Φεβρουάριου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Κατόπιν εξετάσεων διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή και ενώ η ηθοποιός ήταν έτοιμη για ένα δεύτερο χειρουργείο, ο κορονοϊός και η καραντίνα τής άλλαξαν τα σχέδια με την επέμβαση να προγραμματίζεται για την Τρίτη 2 Ιουνίου.

Η περιπέτεια της υγείας της και ο θάνατος του αγαπημένου της φίλου, Κώστα Βουτσά

Η κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη τον περασμένο Φεβρουάριο είχε συγκινήσει για έναν ακόμα λόγο. Συνέπεσε με την ξαφνική ασθένεια και τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου και συνοδοιπόρου στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά. «Έφυγε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου μετά τη Ντόρα. Λυπάμαι Κωστάκη που δεν μπορώ να είμαι εκεί πέρα για να σε αποχαιρετήσω», ανέφερε τον περασμένο Φεβρουάριο η Μάρθα Καραγιάννη για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Αναφορικά με την τότε εξέλιξη της υγείας της ηθοποιού ο γιατρός Χρήστος Τσαπαρλής είχε δηλώσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως η Μάρθα Καραγιάννη ολοκλήρωσε ένα χειρουργείο και θα χρειαστεί και δεύτερη επέμβαση σε βάθος χρόνου. Για αυτόν το λόγο, δεν μπόρεσε να βρεθεί στην κηδεία του Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα ο γιατρός είπε: «Η κατάστασή της είναι πολύ καλή και θα επανέλθει. Χρειαζόταν δυο χειρουργεία, έγινε το πρώτο και θα γίνει και το δεύτερο 4 - 5 εβδομάδες μετά. Καθαρίστηκαν τα σωληνάκια του ήπατος και θα ακολουθήσει ένα χειρουργείο χολής. Δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Η επέμβαση είχε άριστο αποτέλεσμα». Όπως είχε αναφερθεί στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η Μάρθα Καραγιάννη πάσχει από χολοκυστίτιδα, δηλαδή φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Η ηθοποιός είχε ανεβάσει πυρετό και έκανε και εμετούς, όμως η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν και οι δικοί της άνθρωποι αποφάσισαν να εισηχθεί σε κλινική.