Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Στο μαιευτήριο η Σία Κοσιώνη με σούπερ φουσκωμένη κοιλίτσα! Φωτογραφίες από την επίσκεψη!



Λίγο πριν μπει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κάτω από άκρα μυστικότητα η Σία Κοσιώνη βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι στο μαιευτήριο «Μητέρα» προκειμένου να κάνει τις προγραμματισμένες εξετάσεις.

Ο φακός την έπιασε, λίγο πριν πάει στον σταθμό του ΣΚΑΪ για το δελτίο ειδήσεων μαζί με μια φίλη της να περνάει την πόρτα του μαιευτηρίου και να δείχνει ότι διανύει την πιο ώριμη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, ενώ παράλληλα οι προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη που όπως λέγεται θα γίνει –εκτός απροόπτου– τον Ιούλιο στην Αντίπαρο προχωράνε με ταχύτατους ρυθμούς. 

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που ανακοίνωσε πρώτο και την εγκυμοσύνη, έχει επιλέξει το νησί του Αιγαίου γιατί είναι το αγαπημένο του μέρος καθώς εκεί πέρασε τις πρώτες του καλοκαιρινές διακοπές και από τότε το επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.

Η anchorwoman όπως και ο σύντροφός της κάθε μέρα που περνάει πλέουν όλο και περισσότερο σε πελάγη ευτυχίας και ναι μεν κρατάνε γενικότερα χαμηλούς τόνους για να μην προκαλούν, αλλά δεν κρύβονται από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, που και εκείνο με τη σειρά του ανυπομονεί για τα ευχάριστα γεγονότα της ζωής τους.

Η δημοσιογράφος με τζιν παντελόνι εγκυμοσύνης, μια ριγέ μπλούζα και εσπαντρίγιες παρέμεινε για ένα μισάωρο περίπου μέσα στο μαιευτήριο και αμέσως μετά αποχώρησε χαμογελαστή κρατώντας τις εξετάσεις της και αφού προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει στον σύντροφό της για να του ανακοινώσει τα αποτελέσματα και ότι όλα βαίνουν καλώς.

 

Πηγή κειμένου: 

Youweekly.gr