Κυριακή 14 Απριλίου 2024 -

Σταμάτης Φασουλής: Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκηΟ Σταμάτης Φασούλης μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha για την καλλιτεχνική διαδρομή του για τις σκέψει του για το μέλλον.

«Με αγχώνει εξαιρετικά ο χρόνος που περνά, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά το υπομένεις. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θα ήθελα να χάσω το μυαλό μου και το ακμαίο του σώματος. Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπάω».

Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη ζωή μου γενικά

Και συνέχισε λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Έβγαλα χρήματα από αυτή τη δουλειά, αλλά όχι τόσα ώστε να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλεύω. Ζούσα άνετα και ξόδευα τα λεφτά μου σε ταξίδια. Δεν έχω καμία σχέση με τη λέξη οικονόμος. Είμαι σκληρός διαπραγματευτής των χρημάτων».

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη ζωή μου γενικά. Στο θέατρο μπορώ να την στήνω όπως θέλω. Νομίζω ότι δεν φέρθηκα πολύ καλά στον εαυτό μου, θα έπρεπε να είμαι πιο αυστηρός και συγχρόνως πιο αγαπησιάρης. Είπα το ναι σε πράγματα που ήταν αηδία και είπα όχι σε πράγματα που ήταν εκπληκτικά. Δεν φέρθηκα καλά.»!

Και πρόσθεσε: Εκεί που αγαπάω είμαι το πιο εύκολο πλάσμα, είμαι δοτικός ίσως παραπάνω από ό,τι πρέπει πολλές φορές, τόσο που μπορεί να ενοχλεί τον άλλον. Αν μου αρέσει κάποιος άνθρωπος θα τον διεκδικήσω μέχρι θανάτου».