Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στα Χανιά ο γάμος της Μελίνας Ασλανίδου με τον Βασίλη Μουντάκη;



Η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μουντάκη, μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Κορύνας Μανταγάρη και της εφημερίδας «Real Life», το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές συναυλίες της τραγουδίστριας.

«Όπως είναι γνωστό, η Μελίνα, λόγω των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εμφανίσεων της, δεν θα μπορούσε να ντυθεί νυφούλα το καλοκαίρι κι έτσι ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβριο», αναφέρει πηγή, λέγοντας πως το ζευγάρι πιθανότατα θα επιλέξει την Κρήτη για το μυστήριο, εκεί όπου έγινε και η γνωριμία τους, όπου εκεί ο Βασίλης Μουντάκης διατηρεί κομμωτήριο.

«Όπως είναι γνωστό, η Μελίνα, λόγω των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εμφανίσεων της, δεν θα μπορούσε να ντυθεί νυφούλα το καλοκαίρι κι έτσι ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβριο», αναφέρει πηγή, λέγοντας πως το ζευγάρι πιθανότατα θα επιλέξει τα Χανιά για το μυστήριο, εκεί όπου έγινε και η γνωριμία τους, όπου εκεί ο Βασίλης Μουντάκης διατηρεί κομμωτήριο.

 

Πηγή: reallife