Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στα Εγκλήματα μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος



Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και την Έλενα Κώνστα παραχώρησε συνέντευξη ο Σταύρος Νικολαϊδης. O αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, αλλά και για τη συμμετοχή του στη θρυλική τηλεοπτική σειρά Εγκλήματα.

«Πριν λίγες μέρες έχασα τη μητέρα μου. Την ημέρα που πέθανε, εγώ το βράδυ πήγα για πρόβα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Εκεί που έφαγα τη φρίκη μου ήταν τη μέρα της κηδείας. Εκεί το συνειδητοποίησα, εκεί τα είδα όλα, κι έγινα κομμάτια. Έκατσα σε έναν καναπέ και δεν μιλούσα σε κανέναν κι έκλαψα πολύ περισσότερο απ’ ότι περίμενα.

Όταν πήγα στα “Εγκλήματα”, που ήμουν μικρό παιδάκι, μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω. Για τα τότε δεδομένα, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος. Έπαιρνα περίπου 40.000 δραχμές μεικτά το επεισόδιο. Κάνουμε ένα πολύ όμορφο επάγγελμα στη χειρότερη χώρα που μπορούμε να το κάνουμε. Στην Ελλάδα νομίζουν ότι οι ηθοποιοί είμαστε χομπίστες.

Δεν με ενοχλεί που ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το ρόλο του Μιχαλάκη από τα “Εγκλήματα”, περισσότερο με ενοχλεί όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρονται σε μένα με το όνομα του ρόλου», είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Νικολαϊδης.