Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο καρκίνος, η ζωή στο μοναστήρι, οι Απαράδεκτοι



Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ο καλεσμένος του «Ενώπιος Ενωπίω» της Δευτέρας με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«O καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Έχω δουλειές τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ» είπε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν σοκαρίστηκα, όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου, μου το είπε λίγο χοντρά. "Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει δύο τρεις μήνες το πολύ και έφυγες" έτσι μου το είπε. Είπα ΟΚ μέχρι εδώ ήτανε».

 

 

 Έχω αλλάξει 36 δουλειές 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε σε ερώτηση για τις δουλειές που έχει κάνει πριν εργαστεί στο θέατρο.

«36 δουλειές έχω αλλάξει», είπε και διευκρίνισε: «έχω αλλάξει 36 επαγγέλματα. Όταν δούλευα σε τρία εργοστάσια ή τρεις ταβέρνες τα μετράω σαν ένα».

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος δούλεψε στην ταβέρνα "Νότης" στην Καλλιθέα και στο σινεμά "Λούσυ" στον Κορυδαλλό, όπου μοίραζε ποπ κορν για να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις ταινίες.

 

Η εξομολόγηση του για Απαράδεκτους και Βλάσση Μπονάτσο

Μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους Απαράδεκτους.

«Δεν έχω δει ποτέ τους Απαράδεκτους. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με έβριζε που δεν έβλεπα. Δεν θα έχουμε αναβίωση των Απαράδεκτων στην τηλεόραση. Θα γίνει μια δουλειά το καλοκαίρι που γράφει η Δήμητρα, μια επιθεώρηση με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς. Κι επειδή ήταν να είμαι κι εγώ, αλλά επέλεξα να ξεκουραστώ γιατί δεν… πάει δεύτερη χρονιά καλοκαίρι. Θα ήμασταν εγώ, η Δήμητρα και ο Μπέζος κι έτσι βγήκε η φήμη περί αναβίωσης των Απαράδεκτων.

Βέβαια ήταν ωραία εκείνη η εποχή. Με τον Βλάσση κάναμε πολύ καλή παρέα. Ήταν ένας υπέροχος τύπος, πολύ σπουδαίος άνθρωπος και δεν ήταν αυτό που φαινόταν ο Βλάσσης. Ήταν ένας τρομερά ευαίσθητος άνθρωπος, νοιαζόταν για τους πάντες. Έκανε ότι δεν τρέχει τίποτα και δεν στεναχωριόμαστε και η ζωή είναι ωραία, αλλά ήταν ψυχούλα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

 Γιατί έμεινα για μήνες σε μοναστήρι 

Σε ερώτηση για τη θρησκεία και την πίστη αποκάλυψε ότι έχει μείνει σε μοναστήρι.

«Θαυμάζω και καταλαβαίνω τους ανθρώπους που πιστεύουν», υποστήριξε ο επιτυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής. «Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύεις, αλλά μέχρι εκεί», είπε ακόμη για να αποκαλύψει στη συνέχεια γιατί έμεινε σε μοναστήρια.

«Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών (σ.σ. εννοούσε τη φτώχεια της οικογένειάς του), με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα».