Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σπύρος Φωκάς: H κόρη της συζύγου του ανέβασε μετά από καιρό φωτογραφίες τους – Το τρυφερό μήνυμα



Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και την εύθραυστη υγεία του, ο Σπύρος Φωκάς δείχνει να είναι τριγυρισμένος από πολλή αγάπη τόσο από τη σύζυγό του Λίλιαν όσο και από την κόρη της, την οποία νιώθει σαν να είναι δικό του παιδί.

Άλλωστε και η Κωνσταντίνα, η κόρη της Λίλιαν Φωκά από προηγούμενο γάμο της η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική νιώθει τον κορυφαίο ηθοποιό μας σαν να ήταν βιολογικός της πατέρας. Μάλιστα έχει πάρει και το επίθετό του.

Παλιότερα, η Κωνσταντίνα η οποία επίσης ασχολείται με το θέατρο και την τηλεόραση, όπως και η μητέρα της αλλά και ο πατριός της φυσικά, είχε πει για τον κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό:

«Τον νιώθω 100% μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ καλός και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που τον έχουμε στη ζωή μας. Είναι ένας απλός, έξυπνος και με πολλή ενέργεια άνθρωπος. Και παρότι στην αρχή υπήρξε ένα άγχος και μια αγωνία μεταξύ μας, δεν αργήσαμε να αναπτύξουμε χημεία. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε οικογένεια και συζητάω τους προβληματισμούς μου μαζί του. Μάλιστα, αυτό που κρατάω από εκείνον είναι το να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου… Είναι περισσότερο προστατευτικός. Μπορώ να σου πω ότι μαζί τα συζητάμε όλα και πολλές φορές μου δίνει λύσεις σε κάποια θέματα που εγώ δεν τολμώ να τις σκεφτώ καν. Θαυμάζω το πόσο ανοιχτό μυαλό είναι».

Όσο για τους λόγους που κράτησε και το δικό του επίθετο, η Κωνσταντίνα Λάσκαρη-Φωκά είχε υπογραμμίσει: «Το κράτησα για να του δείξω πως είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου!».

Η ζωή του Σπύρου Φωκά σήμερα

Ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του με την οποία γνωρίστηκαν το 2007 σε μία δουλειά όπου συνεργάστηκαν με επιτυχία, συνεχίζουν να ζουν σε ένα προάστιο της Κορίνθου. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η καθημερινότητά τους αν και δύσκολη μιας και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με μία σύνταξη που παίρνει ο Σπύρος Φωκάς, είναι πολύ ευτυχισμένη καθώς αγαπιούνται πολύ. Η Λίλιαν έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα του μεγάλου μας ηθοποιού φροντίζοντας να μην τους λείπει τίποτα.

Ακόμα και όταν είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα, ζώντας σε άθλιες συνθήκες σε ένα πολύ μικρό σπίτι, φίλοι καρδιακοί, άνθρωποι που τιμούν τον Σπύρο Φωκά για την τεράστια καριέρα που έχει διαγράψει σε Ελλάδα και εξωτερικό, του πρόσφεραν χείρα βοηθείας και σήμερα, η καθημερινότητα είναι πολύ πιο εύκολη τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύζυγό του που δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του.

Και φυσικά, η παρουσία της Κωνσταντίνας τους στη ζωή τους το τελευταίο διάστημα τούς έχει γεμίσει με πολλή χαρά με την ίδια να ανεβάζει, μετά από καιρό, φωτογραφίες τους και με το τρυφερό μήνυμα: «Γιορτάζοντας τη ζωή και την αγάπη».