Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σπόντες Χρηστίδου για Σκορδά: Στημένη η φωτογράφηση με τον νέο σύντροφο



Για τον νέο σύντροφο της Φαίης Σκορδά συζήτησε το πάνελ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα έκανε λόγο για μία καθόλου τυχαία και πολύ καλά μελετημένη κίνηση από την πλευρά της παρουσιάστριας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

“Το ρεπορτάζ λέει πως είναι ένας χρόνος, αλλά εγώ δεν νομίζω πως είναι ένας χρόνος παιδιά. Πέρσι θυμάμαι την άνοιξη που είχε πάει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντα δεν έλεγε πολλά σε σχέση με τις σχέσεις. Μπορεί να ήταν πάνω στο ξεκίνημα”.

Σχολιάζοντας την επαγγελματική σχέση που είχε αρχικά η Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, η Χρηστίδου τόνισε:

«Δεν θεωρώ ότι βγήκε τυχαία όλο αυτό το τώρα προς τα έξω. Δηλαδή βγήκε μέσα από το Hello, όπου βρίσκεται ο Άρης Καβατζίκης και νομίζω ότι η Φαίη κάνει γενικά πολύ προσεκτικές επιλογές και πολύ προσεκτικά βήματα. Αυτό δείχνει και το ότι έκρυψε τόσο καιρό αυτή τη σχέση και δεν πήρε κανένας χαμπάρι. Πόσο προσεκτική ήταν απέναντι σε αυτό. Δεν θεωρώ ότι βγαίνει τυχαία προς τα έξω, θα γίνει κάτι πιο μεγάλο πιστεύω… Δεν ξέρω, γάμος; Κάτι… Για να το δημοσιοποιεί δεν το κάνει τυχαία η Φαίη Σκορδά».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του OPEN άφησε αιχμές για το γεγονός ότι η Σκορδά ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ από πριν. Ότι δηλαδή ο συνεργάτης της εκπομπής της Άρης Καβατζίκης, είχε φωτογραφίες της με τον σύντροφό της και τις δημοσιοποίησε χωρίς την έγκρισή της.

“Δηλαδή πιστεύεις ότι εκείνη την ώρα η Φαίη δεν ξέρει ότι τραβούν φωτογραφίες; Την ώρα εκείνη, στο στιγμιότυπο αυτό” τόνισε προς την συνεργάτιδα της, Ελένη Βουλγαρίδου. “Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι δεν ξέρει ότι την τραβούν φωτογραφίες δεν το πιστεύω αυτό. Δεν σημαίνει ότι είναι κανονισμένο αλλά… τον βλέπεις τον φωτογράφο”.

“Θεωρώ ότι έχει λόγο που το κάνει γιατί δεν κάνει εύκολα πράγματα τυχαία η Φαίη. Και καλά κάνει γιατί έχει δύο παιδιά, τα οποία πάνε στο σχολείο οπότε σίγουρα είναι ενημερωμένα και το έχει επικοινωνήσει με το στενό της περιβάλλον».