Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Σωτήρης Κοντιζάς! Ο κριτής του «MasterChef» θα γίνει τρίτη φορά μπαμπάς..



Τρία στα τρία ο Σωτήρης Κοντιζάς! Ο κριτής του «MasterChef» θα γίνει τρίτη φορά μπαμπάς, με τη σύζυγό του Δέσποινα να διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδάκια, μια κόρη, την Αριάννα – Τσιχίρο και έναν μικρότερο γιο, τον Kέντζι, και περιμένουν όλοι μαζί με αγωνία την άφιξη του τρίτου μέλους.

Ο σεφ και η Ελληνοϊταλίδα σύζυγός του είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, παρότι δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης συνέπεσαν με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του ριάλιτι μαγειρικής του Star και ο Σωτήρης Κοντιζάς θα έχει πλέον πολύ περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στην οικογένειά του. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του τι συμβαίνει πραγματικά στο σπιτικό του με τα πιτσιρίκια.

«Στο σπίτι η Δέσποινα, η γυναίκα μου, που είναι μισή Iταλίδα και μισή Eλληνίδα, μιλάει με τη μικρή ιταλικά. Εγώ της μιλάω ελληνικά, η μία γιαγιά ιταλικά και η άλλη γιαπωνέζικα. Εγώ μιλάω γιαπωνέζικα, αλλά για μια τρέχουσα, καθημερινή κουβέντα» ανέφερε ο Ελληνογιαπωνέζος κριτής του «MasterChef». Την τελευταία διετία στον ελεύθερο χρόνο του, όπως δήλωσε, παίζει με την κορούλα του κι αυτό τον ξεκουράζει. Μάλιστα, τα βράδια της καραντίνας τής διάβαζε παραμύθια!