Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σοκ από τη νεκροψία της Γουίτνεϊ Χιούστον



Πνίγηκε ύστερα από καρδιακή προσβολή και χρήση κοκαΐνης, της έλειπαν 11 δόντια, ενώ είχε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη της. Εχουν περάσει οχτώ χρόνια από τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όμως εξακολουθούν να ασχολούνται με το θέμα.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή το 2012 στην μπανιέρα του δωματίου της, σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, την οποία παρουσιάζει η Daily Mirror, ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν ατύχημα.

Η καρδιοπάθεια της τραγουδίστριας ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%.

Όσο για τα δόντια της, η αδελφή του πρώην συζύγου της, Μπόμπι Μπράουν, ισχυρίστηκε ότι είχαν πέσει εξαιτίας της υπερβολικής χρήσης κοκαΐνης.

Επίσης, η Γουίτνεϊ Χιούστον, είχε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη της, ενώ κομμάτια δέρματος είχαν αποκολληθεί από την πλάτη και τα πόδια της. Tο καυτό νερό με το οποίο ήταν γεμάτη η μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου 2012, έφτανε σε θερμοκρασία τους 66 βαθμούς Κελσίου.

Ακόμα, η διάσημη καλλιτέχνιδα είχε σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της, καθώς και ουλές στο στήθος της από πλαστική επέμβαση.

Επιπλέον, βρέθηκε μια περούκα «ραμμένη» στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά της, με τους ιατροδικαστές να διαπιστώνουν πως ενώ τα φρύδια της ήταν λιγοστά, τα μαλλιά κάτω από την περούκα της, ήταν πλούσια, μαύρα και κυματιστά.