Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 -

Σεφερλής και Λαμπάτος με δάκρυα στα μάτια άφησαν πίσω τις διαφορές τουςΜάρκος Σεφερλής και Γιώργος Λαμπάτος όχι μόνο άφησαν πίσω τους τη δικαστική διαμάχη, αλλά ετοιμάζονται πλέον για τη νέα συνεργασία τους.

Οι ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκαν στη σχέση τους, αλλά και τη συμβολή του Μάρκου Σεφερλή στο να ορθοποδήσει ο ηθοποιός, ο οποίος λίγους μήνες πριν βρισκόταν σε τραγική οικονομική κατάσταση.

 

«Έρχεται στην πρόβα με τόση όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα ένα καλό σε κάποιον που ήθελε να πάρει τη ζωή στα χέρια του», λέει Μάρκος Σεφερλής για τον συνάδελφό του.

 

«Παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης που τώρα είναι και νυν. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Έτσι λοιπόν και με τον Γιώργο εδώ και πάλι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λαμπάτος είπε: «Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πάρα πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο. Ξέρεις όμως ότι θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο αυτό το πράγμα, γιατί δε θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο Σεφερλή».

 

 

Σε ό,τι αφορά τη δικαστική διαμάχη που πλέον ανήκει στο παρελθόν ο Μάρκος Σεφερλής είπε ότι δεν κρατά καμιά κακία στο Γιώργο Λαμπάτο ο οποίος, όπως ανέφερε, «κατάλαβε ότι έκανε λάθος».

 

«Δεν κρατάω κακίες, δεν έχω μίσος μέσα μου για κανέναν. Ο Γιώργος σε μία στιγμή αδυναμίας έκανε μία λάθος κίνηση να στραφεί εναντίον μου. Όταν καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να έχω κάτι μαζί του» συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής, τονίζοντας ότι ακόμα κι αν κέρδισε τις αγωγές δεν κυνήγησε τον Γιώργο Λαμπάτο.

 

Κλείνοντας, ο Μάρκος Σεφερλής περιέγραψε συγκινημένος, την όρεξη του Γιώργου Λαμπάτου όταν φτάνει στις πρόβες.

 

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι όταν βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται στην πρόβα με όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη. Ήθελε να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του. Όλοι έχουμε βρεθεί στον πάτο και ψάχναμε ένα χέρι να μας τραβήξει πάνω» σημείωσε συγκινημένος ο Μάρκος Σεφερλής παίρνοντας αγκαλιά τον Γιώργο Λαμπάτο.