Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

Σάσα Σταμάτη: Συνάντησε τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο - «Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί» της είπεΣτο Δαφνί νοσηλεύεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, με τη Σάσα Σταμάτη να τον συναντά εκεί.

Ο ηθοποιός είχε το τελευταίο διάστημα αυτοκτονικές τάσεις, μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει με το σπίτι του.

 

Μιλώντας στο T-Live, η Σάσα Σταμάτη περιέγραψε τη συνάντησή της με τον ηθοποιό στο προαύλιο του ψυχιατρείου.

 

Αρχικά, εξήγησε πώς πληροφορήθηκε για την κατάστασή του. «Έφτασαν οι φωτογραφίες στα χέρια μας, Μου ανέθεσε το θέμα η διευθύντριά μου. Πήρα τον Αλκίνοο Μπουνιά, ο οποίος είχε συναντήσει τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο. Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Γαρδέλη και μιλήσαμε. Έμαθα τι ώρα είναι το επισκεπτήριο και πήγα στο Δαφνί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιγράφει τη συνάντησή τους. «Κι όπως είμαι στον προαύλιο χώρο στο Δαφνί, βλέπω έναν κύριο και τον ρωτάω πώς μπορώ να πάω στη ψυχιατρική κλινική. Ήταν ο Γαρδέλης. Έπαθα σοκ. Ήταν με μία τσάντα και έκανε βόλτες. Αξιοπρεπέστατος, συνειδητοποιημένος πού έχει πάει, αποφασισμένος να λύσει το θηρίο από μέσα του», ανέφερε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ήταν καλά. Χτύπησε μόνος του την πόρτα, δεν τον πήγανε. Μου είπε "Σάσα, είμαι πολύ καλά, σώθηκα. Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί"».