Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ρίτα Όρα: Μπερδεύει τα ροδάκινα με… σκονισμένα μήλα



Η ποπ σταρ Ρίτα Όρα βγήκε στην εκπομπή «The Big Breakfast» για να προβάλλει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Barricades», αλλά ρωτήθηκε και τι τρώει στα γυρίσματα του μουσικού ριάλιτι The Masked Singer.

– Κοίτα αυτό το σκονισμένο μήλο. Μπορείς να το δεις; Δεν νομίζω καν ότι είναι μήλο, μάλλον είναι ζαρωμένο αχλάδι.

– Ρίτα συγνώμη που στο χαλάω αλλά αυτό είναι ροδάκινο, όχι μήλο.

– Είναι τρεις το πρωί παιδιά, χρειάζομαι ένα διάλειμμα παιδιά.

 

Η 30χρονη τραγουδίστρια απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά στις φήμες ότι παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Τάικα Ουατίτι, που σύμφωνα με τον σκανδαλοθηρικό Τύπο έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο.

Κάιλι Τζένερ

Δώρο αξίας 100.00 δολαρίων πήρε για τα 25α γενέθλιά της η Κάιλι Τζένερ.

Το μοντέλο ενθουσιασμένο άνοιξε το δώρο της μητέρας της Κρις Τζένερ και είδε ότι είναι μία σπάνια τσάντα Ερμές Μπίρκιν με τρεις αποχρώσεις. Η συγκεκριμένη τσάντα είναι τόσο σπάνια που έχουν δημιουργηθεί μόλις τρεις με αυτό το σχέδιο.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα δώρα που έλαβε η Κάιλι είναι ένα ζευγάρι σαγιονάρες, σε πορτοκαλί χρώμα του ίδιου οίκου που ταιριάζουν με την πανάκριβη τσάντα της. Η ίδια λέει ότι στην εντυπωσιακή συλλογή της με αξεσουάρ υπάρχουν τσάντες συνολικής αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Αντέλ

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Αντέλ και έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον σύντροφό της και αθλητικό ατζέντη Πολ Ριτς.

Τώρα η ποπ σταρ επικεντρώνεται στις συναυλίες της στο Λας Βέγκας, όταν όμως τελειώσουν θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και να γίνει νοικοκυρά.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, είπε ότι δεν έχει ξανανιώσει ποτέ έτσι, έχει εμμονή με τον Πολ και σίγουρα θέλει κι άλλα παιδιά.

Η 34χρονη τραγουδίστρια το 2018 παντρεύτηκε τον Σάιμον Κονέκι και απέκτησαν ένα αγόρι τον Άντζελο, όμως τρία χρόνια αργότερα χώρισαν.