Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Reminiscence: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Χιου Τζάκμαν θυμίζει «Inception»



Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Reminiscence» με πρωταγωνιστή τον Χιου Τζάκμαν, την Ρεμπέκα Φέργκιουσον και την Θάντι Νιούτον.


 
 

Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Λίζα Τζόι, συνδημιουργού του «Westworld» του HBO, η οποία υπογράφει και το σενάριο για το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που θα παίξει με τις αναμνήσεις και τα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού.

 


/
 

Αποτελεί άλλωστε και μια από τις μεγάλες κυκλοφορίες του 2021 για την εταιρεία, που φιλοδοξεί να ενισχύσει και την υπηρεσία του HBO Max.

WARNER BROS. PICTURES
Reminiscence - Official Trailer

Μάλιστα, για την προώθηση της ταινίας αξιοποιείται η τεχνολογία Live Portrait της D-ID, με τους χρήστες να καλούνται να συμμετέχουν ανεβάζοντας τις εικόνες τους οι οποίες υφίστανται επεξεργασία και εισάγονται σε ένα τρέιλερ της ταινίας, σε συγχρονισμό με τη δράση που λαμβάνει χώρα επί της οθόνης. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να κοινοποιήσουν τα εξατομικευμένα τρέιλερ μέσω των social media.


/
 

Στην υπόθεση της ταινίας, ο Χιου Τζάκμαν υποδύεται έναν «ντετέκτιβ του μυαλού» ονόματι Νικ Μπάνιστερ, ο οποίος έχει την ικανότητα να εισχωρεί στον σκοτεινό κόσμο του παρελθόντος, βοηθώντας τους πελάτες του να βρουν και να ξαναζήσουν τις χαμένες αναμνήσεις τους.


 
 

Η ζωή του, όμως, θα αλλάξει μια για πάντα όταν στο κατώφλι του συναντά μια νέα πελάτισσα, τη Μέι που την υποδύεται η Ρεμπέκα Φέργκιουσον. Μια απλή υπόθεση μετατρέπεται σε επικίνδυνη εμμονή. O Μπάνιστερ παλεύει για να μάθει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της Μέι και ανακαλύπτει μια βίαιη συνομωσία, ενώ θα πρέπει να βρει την απάντηση στο «πόσο μακριά θα έφτανες για να κρατήσεις αυτούς που αγαπάς;».