Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ράδιο Αρβύλα: Πότε επιστρέφουν; Η ανακοίνωση του Χρήστου Κιούση



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Οι καταγγελίες πως ο εκ των παρουσιαστών των «Ράδιο Αρβύλα» διέρρευσε προσωπικό υλικό με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου εν αγνοία της, έχουν σοκάρει και εξοργίσει το πανελλήνιο και τους συναδέλφους του.

Μάλιστα, φαίνεται πως με την αποκάλυψη αυτή άνοιξε ο «Ασκός του Αιόλου» καθώς οι καταγγελίες και οι αναφορές για τη δράση του διαδέχονται η μία την άλλη και συγκλονίζουν.

Η πρώην σύντροφός του, η οποία βρήκε το θάρρος και μίλησε για τη δράση του δημοσιογράφου, την οποία και ο ίδιος παραδέχτηκε, λέει πως οι πράξεις του έγιναν απολύτως συνειδητά και μάλιστα μεθοδευμένα.

Επίσης, τονίζει ότι είχε κανάλι σε site πορνογραφικού περιεχομένου εδώ και 10 χρόνια με συνολικά οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών.

Την ίδια ώρα, η τραγουδίστρια Χρύσα του συγκροτήματος Oceandvst καταγγέλλει πως όταν εκείνη ήταν γύρω στα 17 με 18 ο παρουσιαστής την ακολούθησε στις τουαλέτες και της την έπεσε.

Σεξουαλική παρενόχληση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο καταγγέλλει και πρώην εργαζόμενη της εκπομπής. Η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook περιγράφει πώς την παρενοχλούσε επί χρόνια, ενώ της έστελνε μηνύματα στο κινητό και στο Viber, αν και εκείνη δεν ανταποκρινόταν.

Παράλληλα, «καίει» Κανάκη, Σερβετά και Κιούση, που υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ιδέα για τη δράση του και ξεκαθαρίζει ότι ήξεραν πώς φέρεται στις γυναίκες που τύχαινε να βρεθούν δίπλα του.

Τα στόματα έχουν ανοίξει…

Στον απόηχο των παραπάνω οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν ότι η εκπομπή σταματά για το 2021 και έκαναν γνωστό ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από αυτήν. Το ίδιο ισχύει και για το «Βινύλιο».

Ωστόσο, θα επιστρέψει από το 2022. Την προαναγγελία είχε κάνει ο Αντώνης Κανάκης και η επιβεβαίωση ήρθε από τον Χρήστο Κιούση.

Με ανάρτησή του στο Twitter, διέψευσε τις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν πως η εκπομπή σταματάει οριστικά και τόνισε ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» θα εμφανιστούν ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Ιανουάριο.

«Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα που μας στείλατε. Επιμένουμε πως προέχει η υποστήριξη του θύματος και εκεί θα αφιερώσουμε το χρόνο μας, όχι στο να απαντάμε για τον χαρακτήρα μας. Save the date: 10/1 επιστρέφουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κιούσης.