Σάββατο 15 Μαΐου 2021 -
Μερική συννεφιά

22 °C

Σήμερα, 15. Μαΐου 2021

Πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στηρίζει το νέο επαγγελματικό βήμα της συντρόφου του Χρύσας Μιχαλοπούλου..Όπως φαίνεται, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε την κατάλληλη αφορμή ώστε να δημοσιεύσει φωτογραφία της συντρόφου του, δείχνοντας την υποστήριξή του στο φρέσκο επαγγελματικό της ξεκίνημα, ως ραδιοφωνική παραγωγός στον δικό του σταθμό. Συγκεκριμένα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι πλέον παρουσιάστρια δικής της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπής στο Samano Radio. Ενόψει, λοιπόν, αυτού του νέου ξεκινήματος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υπενθύμισε στους followers του, την εκπομπή της αγαπημένης του ανεβάζοντας ένα Insta story.

 
Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Instagram.com/che_koutsopoulosleonidas

 Όπως ανέφερα, το Samano Radio αποτελεί δημιουργία του ίδιου του σεφ. Εκτός από μαγειρικές ικανότητες, ο σεφ «το έχει» και με τη μουσική. Υπενθυμίζω, επίσης, πως η φωτογραφία που ανήρτησε και -αστραπιαία- διέγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Facebook σχετιζόταν με τη ραδιοφωνική εκπομπή. «Σήμερα. Στις 23,30 και κάθε Τετάρτη η Χρύσα Μιχαλοπούλου με την εκπομπή Underground με Στρας στο samano-radio» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

 

«Ναι. Αλήθεια είναι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. (Χαμογελάει)», ανέφερε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου που κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες «χωρισμού» της από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Όχι, δεν ισχύουν. Δεν χρειάζεται να πιστεύουμε ό,τι διαβάζουμε», πρόσθεσε η ηθοποιός.