Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ποιες γυναίκες απατούν τους συζύγους τους;



Κι όμως, δεν είναι αυτές που ο γάμος τους βρίσκεται στα… τελευταία του!

Νέα αμερικανική έρευνα, φέρνει τα… πάνω κάτω όσον αφορά τις εξωσυζυγικές σχέσεις! Ενώ εμείς πιστεύαμε ότι απατούν τους συζύγους τους οι γυναίκες που δεν είναι ευτυχισμένες από το γάμο τους, τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις παρ’ότι είναι ικανοποιημένες από τους γάμους τους.

Στην έρευνα συμμετείχαν 100 γυναίκες ηλικίας 35- 45 οι οποίες, στην πλειοψηφία τους, δήλωσαν ότι, παρότι δεν έχουν πρόβλημα να απατήσουν τους άντρες τους, δεν έχουν και σκοπό να διαλύσουν τον γάμο τους. Το 37% των ερωτηθέντων επικαλέστηκε την επιθυμία τους για «ρομαντισμό και πάθος», ως τον λόγο για να απατήσουν τον σύζυγό τους.

Και αν σου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να λυθεί με ένα ρομαντικό δείπνο ή μια εκδρομή, κάνεις λάθος αφού όπως δηλώνουν οι ειδικοί οι γυναίκες απλά βαριόνται το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο!

Η λύση που προτείνουν οι ειδικοί; Να μιλάμε με τους συντρόφους μας για τις σεξουαλικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Να μην φοβόμαστε να συζητήσουμε ακόμα και την πιο… τρελή μας φαντασίωση, αφού τέτοια θέματα δεν είναι «ταμπού» αλλά σωτήρια για να αντέξει μια σχέση στο χρόνο.