Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ποια χώρα ζήτησε από την Φουρέιρα να την εκπροσωπήσει στην Εurovision



Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα είναι περιζήτητη. Οι χώρες έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για την Eurovision 2020 και μία από αυτές ζήτησε από την τραγουδίστρια να την εκπροσωπήσει. Τι απάντησε η Φουρέιρα στην πρόταση.

Όπως αναφέρει το news247,η Eurovision 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ στην Ολλανδία και οι χώρες έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους, παρόλο που έχουμε μπροστά μας περισσότερο από έξι μήνες.

Πολλές από αυτές, μάλιστα, έχουν αρχίσει να ψάχνουν για καλλιτέχνες και τραγουδιστές, τους οποίους προσεγγίζουν για να τους εκπροσωπήσουν στον μουσικό διαγωνισμό το 2020.

Η Ισπανία έχει κάνει ήδη τις κινήσεις της, κάνοντας πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα, που είχε φτάσει μια ανάσα πριν τη νίκη με το «Fuego» και την Κύπρο το 2018, για να την εκπροσωπήσει στην Eurovision.

Η Φουρέιρα είναι πολύ αγαπητή στην Ισπανία και έχει κάνει ιδιαίτερη επιτυχία εκεί, ενώ η εκρηκτική της παρουσία στη Eurovision του 2018 έκανε, φαίνεται, αρκετές χώρες να ζηλέψουν.

Όπως ανέφερε, όμως, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" του Star, δεν δέχτηκε την πρόταση καθώς θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες για ένα διάστημα με στόχο μία διεθνή καριέρα.