Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πέτρος Κωστόπουλος για Κικίλια – Μπαλατσινού: «Όποιος γράφει ότι αιτία χωρισμού είναι…»



Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στα Αποκαλυπτικά και την Έλενα Πολυκάρπου, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- σε αυτούς που τον κατηγορούν για τα περιοδικά, στα χρήματα που χρωστούσε και βέβαια απαντά αν ευθύνεται για τον χωρισμό του Βασίλη Κικίλια από την Τζένη Μπαλατσινού το γεγονός ότι ο ίδιος μετακόμισε κοντά τους.

«Με τα περιοδικό μου έκανα μόνο καλό. Ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη.

Το γεγονός ότι έδωσα όλη μου την περιουσία για να μη χρωστάω, ήταν η μεγαλύτερη «μακακία» της ιστορίας. Χρωστούσα 6 εκ. και μου χρωστούσαν 7,5 εκ… Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν ότι έδωσα όλα τα λεφτά και άκουσα και μπινελίκια και από πάνω, ενώ όλοι οι άλλοι που τα κράτησαν, δεν άκουσαν τα μπινελίκια αυτά. Ακούω ότι μπορεί να κρύβω και καμιά δεκαριά εκ. κι εγώ έρχομαι εδώ και σερβίρω και κάνω των dj στα 60 μου γιατί έχω στην άκρη πακετωμένα. Με ηλίθιους δεν μπορώ να μιλάω.

Στο Κολωνάκι μετακόμισα πριν από μία εβδομάδα. Δεν μένω απέναντι από την Τζένη. Όποιος γράφει ότι αιτία χωρισμού μπορεί να είναι το ότι είναι κοντά κάποια σπίτια, είναι ηλίθιος. Βαριέμαι να μιλάω για τη Τζένη. Έχουμε χωρίσει 5 χρόνια και ρωτάτε ακόμα».