Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο χωριό της μητέρας του στα Ιωάννινα ζει απομονωμένος μετά την αποφυλάκιση του..



Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog.gr απομονωμένος στο χωριό της μητέρας του στα Ιωάννινα ζει ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την αποφυλάκιση του για λόγους υγείας. 

Πιο συγκεκριμένα,επαφή με άνθρωπο δεν θέλει να έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος -για λόγους υγείας- βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους τη στιγμή που η δίκη του για τις κατηγορίες βιασμού και απόπειρες βιασμών βρίσκεται σε εξέλιξη.

 Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο χωριό του στο Πωγώνι Ιωαννίνων μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου.
 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στο χωριό του κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ ελάχιστοι γνώριζαν για το πού βρίσκεται αυτή την περίοδο.
 Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραμένει όλη την ημέρα κλεισμένος στο σπίτι, δεν βγαίνει έξω ενώ για όλες τις ανάγκες του και τις προμήθειες του φροντίζει η σύζυγος του. Μάλιστα, κάποιοι κάτοικοι του χωριού έμαθαν για την άφιξη του και θέλησαν να τον επισκεφτούν όμως ενημερώθηκαν πως ο ίδιος δεν θέλει καμία επαφή με κανέναν, καθώς νιώθει πολύ άσχημα και σωματικά και ψυχολογικά.
 
 nassosblog.gr