Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Περιπέτεια υγείας για τον Σπύρο Σπυράκο



Πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο Έλληνας τραγουδιστής Σπύρος Σπυράκος, γεγονός που τον έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, όλα άρχισαν πριν από οκτώ μήνες από κάτι απλό. Ένα σπυράκι στο πόδι του τραγουδιστή που διαρκώς μεγάλωνε. Ο Σπύρος Σπυράκος επισκέφτηκε γιατρό, ο οποίος ωστόσο αρχικά τον καθησύχασε. Ο καιρός όμως περνούσε και το μικρό εξόγκωμα συνέχιζε να τον ενοχλεί.

Ο τραγουδιστής σε εκδήλωση, έπιασε τυχαία συζήτηση με κάποιον άλλο γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να τον επισκεφτεί για εξετάσεις.

Οι συγκεκριμένες εξετάσεις έδειξαν ωστόσο κάτι και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επέμβαση στο πόδι του καλλιτέχνη και το δείγμα εστάλη για βιοψία. Τα καλά νέα, όπως διαβάζουμε, σταμάτησαν εκεί, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν κακοήθεια. Παράλληλα οι γιατροί ενημέρωσαν τον Σπύρο Σπυράκο πως είχαν επηρεαστεί και κάποιοι αδένες του ποδιού του.

Ο Σπύρος Σπυράκος άρχισε αμέσως θεραπεία, την οποία συνεχίζει ως σήμερα. Οι εξελίξεις σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα είναι ιδιαίτερα καλές και τα αποτελέσματα δείχνουν πως ο Σπύρος Σπυράκος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγο καιρό το πρόβλημα θα αποτελεί παρελθόν.