Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

To πάρτι της Δέσποινας Βανδή στις Μηλιές Πηλίου με εκλεκτούς καλεσμένους..ΕΙΚΟΝΕΣ



Την ονομαστική της εορτή είχε η δημοφιλής τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, και αποφάσισε να το γιορτάσει δεόντως, διοργανώνοντας ένα θεματικό πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους, αφού έδωσαν το «παρών» πλήθος επώνυμων φίλων της.

Το γλέντι πραγματοποιήθηκε στις Μηλιές Πηλίου και ήταν τρικούβερτο. Η τραγουδίστρια, που απολαμβάνει να περιποιείται τους φίλους της, διακόσμησε το σκηνικό του πάρτι με άκρως καλοκαιρινό τρόπο, γεμίζοντάς το φουσκωτά φλαμίνγκο, ενώ φυσικά μαγείρεψε, κάτι που συνηθίζει και αγαπά να κάνει.

Στην παρέα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και τρεις εορτάζουσες, τρεις Μαρίες. Ο λόγος για τις Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Μπακοδήμου και Μαρία Λεκάκη.

Στο πάρτι βρέθηκε ακόμη και ο ηθοποιός και καλός φίλος της τραγουδίστριας, Αργύρης Αγγέλου, με τον οποίο η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε και έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή της.Όλοι οι καλεσμένοι της Δέσποινας Βανδή απήλαυσαν τη γιορτινή βραδιά, γέλασαν, ήπιαν και χάρηκαν ο ένας την παρέα του άλλου.

Το επόμενο πρωί, η τραγουδίστρια τους είχε ετοιμάσει μια ακόμη έκπληξη, αφού τους έφτιαξε πρωινό με τα χεράκια της: φέτες τραγανού ψωμιού με τηγανητό αυγό, λιωμένο τυρί, ζαμπόν και μπεσαμέλ, μια συνταγή που στην ουσία αποτελεί το γνωστό Croque madame, αποδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι τέλεια μαγείρισσα, οικοδέσποινα και φίλη.

πηγη Magnesianews