Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Παραλίγο τραγωδία για έγκυο τραγουδίστρια!



Τη Shaya φιλοξενεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 4:30 από το MegaOne Κύπρου, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε ένα ατύχημα που είχε όταν βρισκόταν στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Είχα κάνει μία επέμβαση για να μπορέσω να μείνω έγκυος. Μετά από 8-9 μήνες το καταφέραμε χωρίς άγχος.

Η εγκυμοσύνη είναι πολύ εύκολη και δεν έχω κανένα παράπονο. Μέχρι τον 5ο μήνα δούλευα, ταξίδευα, πήγαινα στην Κύπρο που εργαζόμουν σε ένα κέντρο και ήταν όλα τέλεια. Χόρευα μέχρι 5 μηνών. Ο γιατρός μου έχει πει ότι δεν πρέπει να αλλάξω πολύ τους ρυθμούς μου. Οπότε κράτησα αυτή τη συμβουλή και είπα «εντάξει, μπορώ να χορέψω».

Θέλουμε να γιορτάσουμε τον έρωτά μας. Τώρα θα κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης και του χρόνου με το καλό μαζί με τη βάφτιση θα κάνουμε τον θρησκευτικό γάμο.

Όταν ήμουν 4 μηνών και οδηγούσα κόλλησε το γκάζι. Ήμουν μέσα στην κίνηση, δεν μπορούσε να σταματήσει το αυτοκίνητο και καρφώθηκα στον άλλον από πίσω. Φοβήθηκα λίγο γιατί όσο να ναι δεν είμαι μόνη μου πια. Φοβόμουν για το μικρό. Όσο μικρό να είναι το ατύχημα ταράζεσαι. Αλλά όλα καλά» ανέφερε η Shaya.