Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Παίκτης του Survivor στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού



Διπλή εκπροσώπηση θα έχει στη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στον Alpha το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Χάρης Γιακουμάτος θα είναι οι δύο πρώην παίκτες του Survivor (από τον πρώτο και δεύτερο κύκλο αντίστοιχα) που θα πλαισιώσουν την έμπειρη παρουσιάστρια στη μεγάλη της επιστροφή στον Alpha και στη ζώνη του σαββατοκύριακου.

Την παρέα συμπληρώνουν ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος αποχώρησε από το Πρωινό της Φαίης Σκορδά και η Φωτεινή Πετρόγιαννη. Μία φρέσκια παρέα που προκάλεσε αίσθηση μόλις έγινε γνωστή. Όπως η εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία μετά από 13 χρόνια στον ΣΚΑΪ αποχώρησε από το κανάλι, δοκιμάζοντας την τύχη της στον ψυχαγωγικό τομέα (το είχε ξεκινήσει από τα μισά της περσινής τηλεοπτικής σεζόν με το Survivor Panorama).

Ωστόσο, σίγουρα αποτελεί έκπληξη η παρουσία του Χάρη Γαικουμάτου, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 2, κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Άλλωστε, στο παιχνίδι μάς είχε συστηθεί ως επιχειρηματίας και αθλητής του πόλο. Μένει, τώρα, να τον δούμε στο νέο του επαγγελματικό στοίχημα.

Ο Χάρης Γιακουμάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε repost την ανάρτηση του καναλιού για την εκπομπή, που θα λέγεται «Καλύτερα δεν γίνεται» και θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.