Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή, χάνεις τα λογικά σου. Άκουγα φωνές



Η Δόμνα Κουντούρη, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

“Ήμουν και είμαι πολύ επιλεκτική στους ανθρώπους που έχω κοντά μου. Αυτοί είναι η οικογένεια μου και κάποιοι φίλοι μετρημένοι και υπάρχει μία κλίμακα στον τρόπο που συναναστρέφομαι με τον κόσμο. Αυτοί που ήταν πολύ κοντά μου, έμειναν κοντά μου και με βοήθησαν και με στήριξαν”, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

“Ήρθε το θέμα υγείας το ψυχολογικό μου, ότι διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Μέχρι να γίνει η διάγνωση και να βρω κάποιες λύσεις ήταν πολύ ζόρικα. Η διπολική διαταραχή είναι ψυχική νόσος η οποία είναι δύσκολο να διαγνωστεί... Εγώ όταν διαγνώστηκα κατάλαβα πολλά πράγματα για το παρελθόν μου, ήμουν συνέχεια σε υπομανιακή κατάσταση, που σημαίνει ότι ήμουν στην τσίτα, θύμωνα, ότι δεν μπορούσα να ελέγξω την κυκλοθυμία μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Δόμνα Κουντούρη και πρόσθεσε:

“Όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή, χάνεις τα λογικά σου... Εγώ όταν ήμουν στη μανία μου, άκουγα φωνές. Είχα αυτό το σύμπτωμα. Εμένα μου συνέβησαν αυτά τα πράγματα πολύ μπαμ και μαζεμένα”.