Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οι καλοκαιρινές διακοπές των κριτών του Master Chef..



Μετά την αυλαία του φετινού MasterChef, στο Star προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη σεζόν, αλλά και τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. Είναι αποδεδειγμένο πλέον, πως η σύνθεση των τριών κριτών έχει ενισχύσει αρκετά στην επιτυχία του τηλεοπτικού ριάλιτι.Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εκτός από στενοί συνεργάτες, είναι πλέον και τρεις πολύ καλοί φίλοι. Να θυμίσουμε πως οι δυο πρώτοι υπήρξαν από την αρχή στο MasterChef του Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προστίθεται αργότερα στην παρέα. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, το MasterChef πήρε το πράσινο φως και για τη σεζόν 2021-22. Για την ώρα πάντως, οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής απολαμβάνουν τις στιγμές των διακοπών τους, ταξιδεύοντας στους αγαπημένους τους προορισμούς.

Πάνος Ιωάννιδης: Ο πετυχημένος chef από την αρχή της τηλεοπτικής του πορείας, έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα media την προσωπική του ζωή για την οποία δεν μιλά σχεδόν ποτέ. Το φετινό καλοκαίρι τον βρίσκει στη Σαντορίνη με την παρέα του.

Σωτήρης Κοντιζάς: Ο οικογενειάρχης κριτής του MasterChef, μπορεί να μην μας αποκάλυψε το νησί στο οποίο κάνει τις διακοπές του, η φωτογραφίες ωστόσο στο instagram αποδεικνύουν το πόσο “χαζομπαμπάς” είναι. Τα γαλανόλευκα σοκάκια εντυπωσίασαν τον πετυχημένο chef ο οποίος και θέλησε να ποζάρει κρατώντας παράλληλα μυστικό τον προορισμό του.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: O “θείος”  του ριάλιτι μαγειρικής, όπως είναι και το παρατσούκλι του, διανύει ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι το οποίο σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, ο chef δείχνει αρκετά πιο χαλαρός σε θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, μιας και η ηθοποιός σύντροφός του θα ανεβάσει συχνά κοινά τους στιγμιότυπα στο instagram. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Αντίπαρο, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να δοκιμάσει την εμπειρία της ελεύθερης πτώσης…