Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν και τρίτη σεζόν με μία σημαντική απουσία



Οι Άγριες Μέλισσες έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό οι οποίοι επιθυμούν να συνεχιστεί η αγαπημένη τους σειρά και για τρίτη σεζόν. Όπως, όλα δείχνουν, η δραματική σειρά του Ant1 θα πάρει το πράσινο φως για έναν ακόμα κύκλο όμως θα υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στο cast.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το πρωί της Δευτέρας, οι «Άγριες Μέλισσες» σίγουρα θα πάνε και τρίτη σεζόν. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος εμφανίστηκε σίγουρος γι’ αυτό.

«Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, αλλά εγώ θα το πω και θα αναλάβω και το ρίσκο, οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν για τρίτη σεζόν. Γνωρίζω ότι ο παραγωγός της σειράς, ο κύριος Καραγιάννης έχει έρθει ήδη σε επαφή με κάποιους από τους πρωταγωνιστές και συζητάει μαζί τους το ενδεχόμενο αν θα ήθελαν να συνεχίσουν και τρίτη σεζόν. Η σειρά θα κρατήσει ολόκληρη σεζόν, από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο.

Θα αφορά στην περίοδο της χούντας, θα είναι σίγουρα τα τρία ζευγάρια, οι τρεις αδερφές με τους αγαπημένους τους. Ήδη κουβεντιάζουν και άλλοι ηθοποιοί και γνωρίζω ότι η κυρία Δανδουλάκη ενδεχομένως να μην είναι και ίσως ο ρόλος της Ανέτ να μας τελειώσει στο φινάλε του κύκλου. Νομίζω ότι θα πεθάνει, έχει και πρόβλημα με την καρδιά της. Τέλη Μαρτίου, επίσης, έχουμε ξεφορτωθεί τον Βόσκαρη», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος για τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να μην συνεχιστούν οι Άγριες Μέλισσες, ήδη κάνουν διαπραγματεύσεις οι ηθοποιοί και γνωρίζω ότι η κυρία Δανδουλάκη έχει εκφράσει την επιθυμία ότι… να το δούμε μεν, αλλά προς το όχι».