Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα



Ο Τόνι Σφήνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Fishy» και αναφέρθηκε στο πραγματικό του όνομα.

Παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει στο αν θεωρεί πως κάποτε η καριέρα του θα ολοκληρωθεί.

Το πραγματικό όνομα του Τόνι Σφήνου

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε πως το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Σφηνόπουλος. Για καλλιτεχνικούς λόγους πήρε την απόφαση να το… «κόψει» λίγο και όταν βρισκόταν στην Αμερική ήταν γνωστός ως «Tony the Greek».

«Στην Αμερική επειδή τότε ήμουν ελληνόπουλο που έκανε χαβαλέ έλεγαν ‘ποιος είναι ο Tony;’. Ο Tony the Greek! Γυρνώντας εδώ το έκανα Τόνι Σφήνος» αποκάλυψε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Έφυγα 15 χρονών, έκανα το ταξίδι στην Αμερική και έμεινα 30 χρόνια. Έφτασα στα Μάταλα για πρώτη φορά το 2011 και κάναμε μία συναυλία. Έγινε χαμός και έκτοτε συνεχίζω και είμαι στα Μάταλα. Θα ήθελα να ήμουν Ματαλιώτης, τα αγαπάω πολύ τα Μάταλα! Πάω κάθε χρόνο. Λόγω πανδημίας έχει κοπεί το φεστιβάλ, όμως θα συνεχιστεί» είπε.

«Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Τόνι Σφήνος ανέφερε πως κατά καιρούς προβληματίζεται για το τέλος της περσόνας του, αλλά και για την υπερέκθεση.

«Με προβληματίζει όταν στενοχωριέμαι ή βαραίνω σαν άνθρωπος. Στην πανδημία προβληματίστηκα αρκετά. Νομίζω ότι ο Σφήνος είναι πλέον μία περσόνα cult» δήλωσε.

«Ωραία η τηλεόραση, να σε δει ο κόσμος, αλλά μετά από τόσα χρόνια νομίζω φτάνει πια. Έκανα όπισθεν, μεσολάβησε η καραντίνα που ήταν ‘φρένο’ για πολύ κόσμο και έγινε η ανασυγκρότηση. Το ένιωσα, ότι κοίτα, είμαι στον κινηματογράφο, τώρα κάνουμε τηλεόραση, έπαιζαν διαφημίσεις… Άλλαζες το κανάλι και έλεγες ‘αμάν πια, δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο!’. Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα» κατέληξε.