Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Τομ Κρουζ είχε σώσει την ζωή της Ελίζαμπεθ Σου στην ταινία «Cocktail»



Μια άγνωστη ιστορία 33 ετών είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές τον Τομ Κρουζ και την Ελίζαμπεθ Σου.

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο Τομ Κρουζ για τις ανάγκες της ταινίας «Mission Impossible 7» έσωσε έναν καμεραμάν από πτώση κι ενώ βρισκόταν πάνω σε αυτοκίνητο.

Ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 58χρονος ηθοποιός αποδεικνύεται σωτήριος σε ταινία. Το είχε κάνει και πριν από 33 χρόνια στην ταινία «Cocktail» όταν και είχε σώσει την ζωή της συμπρωταγωνίστριάς του, Ελίζαμπεθ Σου. Την αποκάλυψη έκανε στο Facebook, ο υπεύθυνος για τις εναέριες σκηνές της ταινίας.

«Γυρίζαμε τη σκηνή από ένα ελικόπτερο και ο Τομ με την Ελίζαμπεθ ήταν πάνω σε άλογα στην παραλία. Μετά από μερικές λήψεις, ο πιλότος προσγείωνε το ελικόπτερο και οι δύο ηθοποιοί έρχονταν σε εμάς για να δουν τις σκηνές και να πάρουν σημειώσεις από τον σκηνοθέτη. Το μοναδικό μόνιτορ βρισκόταν σε μία από τις θέσεις του ελικοπτέρου» ανέφερε αρχικά ο Μπιλ Μπένετ.

«O πίσω έλικας δούλευε ακόμα και η Ελίζαμπεθ Σου δεν τον είδε. Αν πέσεις πάνω του σε σκοτώνει κατευθείαν. Αφού είδαν τη σκηνή η Ελίζαμπεθ γύρισε ξαφνικά και πήγε προς τα εκεί. Ο Τομ είναι πιλότος και σε αεροπλάνο και σε ελικόπτερο και ήξερε πολύ καλά τι να προσέξει. Αμέσως κατάλαβε τον κίνδυνο. Έπεσε πίσω της και κατάφερε να πιάσει τα πόδια της ρίχνοντας την στο έδαφος. Εκείνη άσπρισε από τον φόβο της όταν κατάλαβε τι πήγε να συμβεί. Όλοι μας στο ελικόπτερο είχαμε τρομοκρατηθεί. Ο Τομ της έσωσε τη ζωή» κατέληξε ο Μπένετ.