Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε παράσταση με τη Ζέτα Μακρυπούλια – Η τρυφερή κίνηση στην πρωταγωνίστρια



Ο Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου Μιχάλης Χατζηγιάννης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TLIFE, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Rex. Στο θέατρο όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», στην οποία πρωταγωνιστεί η πρώην σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια.

Στο θέατρο συναντήθηκε με τον Πρέσβη Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο, και τη σύζυγό του Μαρία. Οι τρεις τους, συνομίλησαν για λίγα λεπτά έξω από τον χώρο του θεάτρου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην αίθουσα και παρακολούθησαν την παράσταση από την πρώτη σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤLIFE, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποίησε το ταξίδι για να πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις με επικεφαλείς αντίστοιχων πολιτιστικών φορέων. Βρήκε όμως λίγο χρόνο για να απολαύσει την πρώην σύντροφό του επί σκηνής. 

Η τρυφερή κίνηση Χατζηγιάννη στη Μακρυπούλια

Ξέρει καλύτερα από τον καθένα πόσο πολύ περίμενε η Ζέτα Μακρυπούλια τη στιγμή που θα επέστρεφε στο θεατρικό σανίδι. Δεν θα μπορούσε παρά να δείξει και έμπρακτα τη στήριξή του, την αγάπη και τον θαυμασμό του.

Έχουν περάσει δύο περίπου χρόνια από τότε που ανακοίνωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, τα όσα έζησαν τα 12 χρόνια της κοινής τους ζωής είναι στιγμές που δεν μπορούν να σβηστούν.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στο τέλος της παράστασης, επιφύλασσε και μια έκπληξη στη Ζέτα Μακρυπούλια. Τη στιγμή της υπόκλισης, σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και προσέφερε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στη Ζέτα Μακρυπούλια. 

Η ηθοποιός το αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά καθώς και για εκείνη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου συνεχάρει όλους τους συντελεστές της παράστασης και βέβαια τον σκηνοθέτη κ. Καραθάνο για το εξαιρετικό του έργο.