Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ο Χάρης Χριστόπουλος θέλει να παντρευτεί με παρεό σε ένα μικρό νησί



Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Game of love», ο Χάρης Χριστόπουλος αποκαλύπτει οτι έφτασε η ώρα για το γάμο του, αυτό το καλοκαίρι, σε ένα ερημικό νησί.

Ο Χάρης Χριστόπουλος σε συνέντευξή του στη Real αποκάλυψε το μέρος που θα παντρευτεί αλλά και όλα όσα φαντάζεται να ζήσει με την αγαπημένη του Ανίτα Μπραντχούμπερ, την 20 χρόνια νεώτερη σύντροφό του.

«∆εν μπορώ να κάνω παρέα µε συνομηλίκους µου, κατ’ αρχάς. Επίσης, εγώ ερωτεύομαι εγκεφαλικά. Παρόλο που ήμουν µες στα φρέσκα κορίτσια, δεν είχα σχέση σχεδόν ποτέ µε μοντέλο. Γιατί το σεξ κρατάει μισή, µία ώρα. Τις υπόλοιπες 23 ώρες τι λες; Αν δεν ερεθίζομαι από τον εγκέφαλό της, τι να κάνω; Τα πόδια, τα κορµιά και τα στήθη τελειώνουν».

«Με τη σύντροφό µου είμαι πολύ ερωτευμένος, γιατί, πέρα από το εγκεφαλικό, έχει και την οµορφιά που αρέσει σε εµένα. Εχει µια κλασική, απλή, πριγκιπική οµορφιά. ∆εν έλκοµαι ποτέ από πλούσια κάλλη και χυ-µώδη κορίτσια και όλα αυτά. ∆εν µε ενδιαφέρουν. Μου αρέσει η κοµψότητα. Θέλω τον ήρεµο χαρακτήρα της, ενώ µε συναρπάζει το βλέµµα της. Το βλέµµα επουλώνει πολλά πράγµατα».

«Πρέπει να πω ότι µέχρι σήµερα ήµουν ενάντια στον θεσµό του γάµου. Το µότο µου στη ζωή είναι ότι είµαστε µαζί γιατί είµαστε ελεύθεροι. Θέλω να είµαι η επιλογή της κάθε πρωί που ξυπνάει. Αν κάποιο πρωί ξυπνήσει και δεν είµαι η επιλογή της, εννοείται ότι θα προχωρήσει. Θέλω να µε διαλέγει κάθε πρωί επειδή είµαι ο ξεχωριστός, είµαι ο καλύτερος από όλους όσους ξέρει. Θέλω να είναι µε τη θέλησή της µαζί µου».
«Αν και λόγω της δουλειάς της, η Ανίτα έχει φορέσει δεκάδες νυφικά, ήταν πάντα το όνειρό της να φορέσει το δικό της. Θα γίνει όµως αυτό, γιατί κάνεις πράγµατα για ανθρώπους που αγαπάς. Τελικά εκεί φαίνεται η αγάπη. Απλώς θα γίνει τελείως ξαφνικά εκεί που δεν το περιµένω, οπότε θα είναι πολύ µεγάλη η συγκίνηση».

Ισχύει ότι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι; «Θέλω πολύ. Μη φανταστείτε, όµως, κάτι µεγάλο. Στις διακοπές µας θα γίνει. Θα είµαστε όλοι µε παρεό. Εχω βρει και το µέρος. Είναι ένα πολύ µικρό νησί, έρηµο, µε µια εκκλησία και θα είµαστε εκεί σαν ναυαγοί, σαν Ροβινσώνες».
«Ο γάμος είναι κάτι ιερό. Ακόµη και η φράση στο Μυστήριο «έσονται οι δύοεις σάρκα µίαν», κάθε φορά που το ακούω µε πιάνουν τα κλάµατα. Ο γάµος θέλει σκηνοθεσία και, επειδή αρέσκοµαι στη σκηνοθεσία λόγω δουλειάς, τα έχω φανταστεί όλα µε λεπτοµέρεια».
«Θα σηκώνουν οι φίλοι µου τα κινητά τους και θα τραβάνε. Φωτογράφος δεν θα υπάρχει! Τα κινητά µας είναι υπεραρκετά! Αφού όλη µας η ζωή πια είναι ένα snapshot και µια selfie».