Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 -

Ο Ετεοκλής Πάυλου τα βάζει με τον Κανάκη και την παρέα του – «Τα 16 δικά τους χρόνια είναι σαν να είναι 4»Στην εκπομπή της Δευτέρας ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έσβησαν τα 16α κεράκια για το Ράδιο Αρβύλα, χωρίς να υπολογίζουν το «δώρο» του Ετεοκλή Παύλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του STAR είχε διαφορετική γνώμη σχετικά με το πώς μετράει τις τηλεοπτικές της σεζόν η παρέα από τη Θεσσαλονίκη.

«Χρειάζεται για να πανηγυρίσεις κάτι δικό σου να ρίξεις κάποιον άλλον που ίσως πανηγυρίζει; Γιατί το πανηγυρίζουν κάποιοι που δεν κάνουν τίποτα. Το τίποτα για κάποιον ή για τους Ράδιο Αρβύλα μπορεί να είναι για κάποιον κάτι πολύ μεγάλο» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε: «εγώ να πω, όσον αφορά τη γιορτή, ότι τα χρόνια δεν είναι 16 δικά μας γιατί είναι μία εκπομπή που είναι δύο μήνες. Δηλαδή, 4 σεζόν δικές τους είναι σαν να μία κανονική. Οπότε τα 16 δικά τους χρόνια είναι σαν να είναι 4. Σου λέω ότι βλέπεις μία εκπομπή δύο μήνες, οπότε αν τα βάλεις κάτω είναι 4 σεζόν δικές τους. Ένα δίμηνο δικό τους είναι όλη η τηλεοπτική».