Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ο Αναστασιάδης ομολόγησε ότι ο Αυγενάκης τον παραπλάνησε για την Βαλαβάνη και τα 200.000 ευρώ!



Θυμάστε τις περιβόητες καταγγελίες Αυγενάκη σε βάρος της Νάντιας Βαλαβάνη για τις καταθέσεις που είχε αποσύρει η μητέρα της παραμονές των capitals control;  Τις "αποκαλύψεις Αυγενάκη" πήρε τότε ο Αναστασιάδης του Πρώτου Θέματος, τις έκανε σημαία για καιρό και έβαλε στο στόχο τη Νάντια Βαλαβάνη.

Τότε η Νάντια Βαλαβάνη απάντησε με οργή στις "αποκαλύψεις" Αυγενάκη, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε 3 (!) ερωτήσεις στη βουλή σε βάρος της! "Περίμενα ότι φορούσε πανταλόνια ο κ. Αυγενάκης", είχε πει σε μια φορτισμένη ομιλία της στη βουλή εκείνης τις ημέρες η πρώτην υπουργός.

Ποια είναι η εξέλιξη;

Μόλις όμως προχθές, το "Πρώτο Θέμα" ήλθε να μαζέψει τις "αποκαλύψεις" και να αδειάσει τον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος για πολλοστή φορά αποδείχτηκε ότι πυροβολεί με άσφαιρα πυρά και μόνο για λόγου εντυπωσιασμού.

Διαβάστε πώς τα μάζεψε το Πρώτο Θέμα και εξέθεσε τον Αυγενάκη, με ανάρτησή του:

«Το εξώδικο της Βαλαβάνη για τα capital controls

01/06/2016  14:00

Σχετικά με δημοσίευμα που αναφερόταν στα capital controls

Από την πρώην Υπουργό κ. Ν. Βαλαβάνη λάβαμε Εξώδικο Δήλωση σχετικά με τα δημοσιεύματα του Αυγούστου 2015 που αναφέρονται στην επιβολή από την Κυβέρνηση Capital Controls.

Από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην Εξώδικο και σ’ επιστολή της Εθνικής Τράπεζας η οποία μας συγκοινοποιήθηκε, προκύπτει ότι, η πληροφόρηση μας στηρίχθηκε σε ισχυρισμούς που προέβαλλαν στελέχη της αντιπολίτευσης στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τα οποία αποδεικνύονται σήμερα ως ανακριβή και γι’ αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιεύσαμε την Εξώδικο της κας Βαλαβάνη στο φύλλο της Κυριακής 29/05/2016 και την παρούσα ανάρτηση μας.»