Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Nomads: Το πρώτο μήνυμα του Ορέστη Τσάνγκ μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης!



Ο Ορέστης Τσάνγκ έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στo Survivor, όπου ήταν παίκτης της ομάδας των Μαχητών. Τη φετινή σεζόν αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στο Nomads ως παίκτης της ομάδας των εισβολέων, δηλαδή των πρώην Survivors που εισέβαλαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής παρακολουθήσαμε την ένωση των δύο ομάδων του Nomads και την αποχώρηση τριών παικτών με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού. Όπως ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουραςαπό το παιχνίδι αποχώρησαν ο Αλέξανδρος Σήαρς, ο Ορέστης Τσάνγκ και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ο Ορέστης Τσάνγκ μίλησε με συγκινητικά λόγια για τους συμπαίκτες του και δήλωσε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο 29χρονος επιχειρηματίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αγροτική Ανάπτυξη και Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων. Επίσης συμμετείχε στην ελληνική ιστιοπλοϊκή ομάδα επί τέσσερα συναπτά έτη και έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε Ελλάδα και Βαλκάνια, ενώ έχει διακριθεί και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Έχει ταξιδέψει σε πάνω από 25 χώρες και έχει εργαστεί ως διερμηνέας.

 

Την Δευτέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία του από τη Μαδαγασκάρη και έστειλε ένα μήνυμα σε όσους τον στήριξαν. Συγκεκριμένα ο Ορέστης Τσάνγκ έγραψε: “Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι ευγνώμων για την αγάπη σας και τα μηνύματα υποστήριξης”.