Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Nomads: Παραμένουν στη βίλα οι «κόκκινοι», νέο κατάλυμα για τους Ωκεανούς



Για δευτερη συνεχόμενη εβδομάδα θα παραμείνουν στη βίλα οι Νομάδες της Φωτιάς, μετά τη μεγάλη σημερινή νίκη τους στο αγώνισμα της Επικράτειας επί των αντιπάλων τους, των Ωκεανών.

Το αγώνισμα ήταν μεν δύσκολο, αλλά και διασκεδαστικό θυμίζοντας το προ ετών «Μονομάχοι». Οι παίκτες έπρεπε να περάσουν έναν αντίπαλο που προσπαθούσε να τους καθυστερήσει, να πάρει μία μπάλα και να σκοράρει σε ένα τέρμα με τα χέρια, έχοντας απέναντί τους έναν τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας. 

Οι άντρες της ομάδας της Φωτιάς αποδείχθηκαν καλύτεροι από εκείνους του Ωκεανού, ενώ αντίστοιχα τα «μπλε» κορίτσια αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικά. Το αποτέλεσμα ήταν να λήξει ο αγώνας 4-4 και να γίνει κλήρωση για το αν θα αγωνιστούν στον κρίσιμο τελευταίο αγώνα άντρες ή γυναίκες. 

Η τύχη βοήθησε τους «κόκκινους», καθώς επιλέχθηκε η ανδρική ομάδα να αγωνιστεί και ο Κωνσταντίνος Οροκλός που έδειξε ότι το αγώνισμα του πήγαινε, έφτασε λίγο πιο γρήγορα στον στόχο από τον Μιχάλη Ζαμπίδη και σκόραρε, ενώ ο αντίπαλός του αστόχησε.

Έτσι, οι κόκκινοι επέστρεψαν θριαμβευτές στη βίλα, όπου τους περίμενε σούσι που είχαν ετοιμάσει οι σεφ και το απόλαυσαν όπως φάνηκε.

Από την άλλη πλευρά, τους Νομάδες του Ωκεανού περίμενε μία έκπληξη στην παραλία. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους είχε ανακοινώσει ότι η παραγωγή έκανε κάποιες αλλαγές στην καλύβα τους και αυτό που αντίκρισαν τους ανακούφισε, καθώς το κατάλυμα ήταν πλέον κατοικήσιμο και στεγανοποιημένο.