Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Νίκος Βέρτης – «Ένιωσα τυχερός που είχα εμβολιαστεί»



Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε συνάχι, έκανε τεστ, μπήκε σε καραντίνα και αναρρώνει.

Ο ίδιος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το βράδυ της Κυριακής (19/12) για την εμπειρία που έχει και υπογράμμισε ότι είναι τυχερός που έχει εμβολιαστεί.

«Είμαι πολύ καλά, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Με πρόλαβε πονηρά ο κορονοϊός, δύο μέρες πριν την τρίτη δόση του εμβολίου. Δυστυχώς με αιφνιδίασε ο κοροναϊός και νόσησα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ένα απλό συναχάκι είχα, να σας πω την αλήθεια, όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν σας κρύβω ότι αγχώθηκα μόλις είδα το τεστ μου θετικό. Αγχώθηκα λίγο και εκείνη τη στιγμή ένιωσα τυχερός που τουλάχιστον είχα την παρηγοριά ότι είχα εμβολιαστεί».

«Καταλαβαίνετε, όμως, πως όταν έχουν περάσει τόσοι μήνες, δημιουργείται ένα άγχος αλλά ευτυχώς, όλες αυτές τις μέρες που νοσώ, περίπου μια εβδομάδα, πέρασε πολύ ήπια. Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι. Τις επόμενες ημέρες τελειώνω και από την καραντίνα και θα επανέλθω πάλι πρώτα ο Θεός στις εμφανίσεις μου», κατέληξε ο ίδιος.