Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Νατάσα Παζαΐτη: Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στην Επίδαυρο..



Στην Επίδαυρο και την παράσταση «Αντιγόνη» που σκηνοθετεί ο Τσέζαρις Γκραουζίνις βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 5/8 η Νατάσα Παζαΐτη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Η Νατάσα Παζαΐτη μάλιστα, εμφανώς μαυρισμένη επέλεξε να φορέσει ένα μάξι φόρεμα για την εμφάνισή της.

Η γιατρός – χειρουργός που κρατά συνήθως χαμηλό ποροφίλ στην προσωπική της ζωή, έκανε μια ξεχωριστή κοσμική εμφάνιση για να παρακολουθήσει τη σύγχρονη και επίκαιρη μεταφορά της σοφόκλειας αντιπολεμικής τραγωδίας.

Για την κοσμική της εμφάνιση η Νατάσα Παζαΐτη διάλεξε ένα μακρύ σατέν φόρεμα με ράντα στις αποχρώσεις του μαύρου, κόκκινου και λευκού. Το συνδύασε με λευκές πλατφόρμες και χρυσά κοσμήματα.

Στην παράσταση «Αντιγόνη» πρωταγωνιστούν η Έλλη Τρίγγου (Αντιγόνη), ο Βασίλης Μπισμπίκης (Κρέων), ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Κορυφαίος του Χορού), ο Γιώργος Παπαγεωργίου (Άγγελος), η Δανάη Μιχαλάκη (Ισμήνη), ο Χρήστος Σαπουντζής (Τειρεσίας), ο Κώστας Κορωναίος (Φύλακας), ο Στρατής Χατζησταματίου (Αίμων) και η Μαρίνα Αργυρίδου (Ευριδίκη).