Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νάρα Παπακαλιάτη: Ο αδελφός της Χριστόφορος και όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη..



Η Νάρα Παπακαλιάτη είναι η αδελφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη  ο οποίος τη φετινή σεζόν επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του MEGA, με το Maestro και σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Όπως είναι λοιπόν λογικό, η ζωή του σκηνοθέτη και σεναριογράφου έρχεται στο προσκήνιο..Ο δημιουργός της σειράς, έχει τρία αδέρφια. Ο ίδιος και ο Φίλιππος είναι από τον πρώτο γάμο του Μανώλη Παπακαλιάτη, με τη Βίλλυ Μαλάμη, ενώ ο Στέφανος και η Νάρα από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του.

Τα αδέλφια Παπακαλιάτη: Οι γόηδες Φίλιππος και Στέφανος και η όμορφη Νάρα  [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αδερφή του, Νάρα, μεγάλωσε στο Ηράκλειο και έχει σπουδάσει Μαθηματικά και Χρηματοοικονομικά.

Ωστόσο, την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα, αφού είναι σχεδιάστρια. Η ίδια ξεκίνησε ασχολείται με το fashion design, όταν αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο, ξεκινώντας παράλληλα μια σειρά με ταξίδια στο εξωτερικό.

Επίσης, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον Νικόλα Σεφτελή. Η Νάρα είναι μητέρα διδύμων και έχει δοθεί ολοκληρωτικά σε αυτές. Συνεχώς περνά χρόνο μαζί τους και ζει την κάθε στιγμή, ενώ με τον σύζυγό της και τα μωρά τους δεν διστάζουν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέους προορισμούς.

Νάρα Παπακαλιάτη : Η μικρή αδελφή του Χριστόφορου έγινε μητέρα δύο  χαριτωμένων διδύμων

Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει για τον ταλαντούχο αδερφό της: «Δεν θα κρύψω ότι είναι ο αδερφός μου, αλίμονο, δεν έχω κόμπλεξ, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το όνομα του Χριστόφορου για να καταφέρω κάτι. Θεωρώ δεδομένο ότι θα ειπωθεί ή ίσως υπονοηθεί πως με βοηθάει. Δεν με ενδιαφέρει. Αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σκληρά δουλεύω».