Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μπρους Γουίλις: Τι λέει η κόρη του Ταλούλα για τον πατέρα της και την άνοια



Η Ταλούλα Γουίλις μίλησε στη Vogue λέγοντας πως ο πατέρας της Μπρους Γουίλις, που πάσχει από άνοια, περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο ισόγειο του σπιτιού που μένει με τη σύζυγό του, την 44χρονη Έμα Χέμινγκ.

Πώς είναι η καθημερινότητα του διάσημου ηθοποιού

«Του αρέσει να κρατά αντικείμενα που τα αισθάνεται βαριά στο χέρι του και τα οποία μπορεί να στριφογυρίσει ανάμεσα στα δάχτυλά του» είπε η Ταλούλα Γουίλις.

«Στο σπίτι υπάρχει πάντα μουσική. Ο πατέρας μου ήταν ένας εξαίρετος μουσικός, πολύ καλός στην φυσαρμόνικα και τους αρέσουν τα παλιά τραγούδια από την Πάτσι Κλάιν μέχρι τη Νίνα Σιμόν» είπε.

Μάλιστα, η ίδια σε ερώτηση για την πορεία της υγείας του είπε πως ακόμα την αναγνωρίζει, ενώ – όπως αποκάλυψε – τραβάει φωτογραφίες και αποθηκεύει τα φωνητικά μηνύματα που της στέλνει «για την μέρα που δεν θα είναι εδώ».

«Ακόμα γνωρίζει ποια είμαι και φωτίζεται το πρόσωπό του όταν μπαίνω στο δωμάτιο. Εγώ αυτό που κάνω είναι να μετακινούμε από το παρόν στο παρελθόν όταν μιλάω για τον Μπρους: ήταν, είναι, ήταν, είναι. Αυτό το κάνω γιατί ελπίζω ακόμα για τον πατέρα μου και δεν δέχομαι να τα παρατήσω» κατέληξε η κόρη του Μπρους Γουίλις.