Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μπρους Γουίλις – Ντέμι Μουρ: Μαζί στην καραντίνα 20 χρόνια μετά τον χωρισμό



Ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ παντρεύτηκαν το 1987 και μαζί απέκτησαν τρεις κόρες, την Ράμερ, την Σκουτ και την Ταλούλα. 13 χρόνια μετά, το 2000 ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους, όμως όπως φαίνεται η καραντίνα τους έφερε πάλι κοντά…

Μετά το χωρισμό τους και οι δύο γύρισαν σελίδα στη ζωή τους και παντρεύτηκαν ξανά. Ο μεν Μπρους Γουίλις τη Βρετανίδα ηθοποιό-μοντέλο Έμα Χέμινγκ, ενώ η Ντέμι Μουρ παντρεύτηκε τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της ηθοποιό Aστον Κούτσερ.

Στα απομνημονεύματά της, η ηθοποιός είχε γράψει ότι είναι πολύ υπερήφανη για το διαζύγιό τους, επειδή ούτε η ίδια ούτε ο Γουίλις κατέφυγαν στα κόλπα που χρησιμοποιούν ως όπλα τα ζευγάρια που χωρίζουν.

«Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά καταφέραμε να εξελίξουμε την καρδιά της σχέσης μας, την καρδιά αυτού που δημιούργησε την οικογένειά μας, σε κάτι καινούριο που έδωσε στα κορίτσια ένα υποστηρικτικό περιβάλλον αγάπης με δύο γονείς. Αισθανθήκαμε πιο συνδεδεμένοι από ό,τι πριν από το διαζύγιο», ανέφερε μεταξύ άλλων

Το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ διατηρεί σήμερα άψογες σχέσεις.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Ντέμι είχε ευχηθεί διαδικτυακά στον Μπρους χρόνια πολλά ευχαριστώντας τον για τα «3 πιο υπέροχα δώρα της ζωής της».

 

 

Πρόσφατα, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε ξανά και οι φωτογραφίες τους στο Instagram ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους.

Η Ντέμι Μουρ μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία όπου η οικογένεια φαίνεται να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί.

Όλοι χαμογελαστοί, ντυμένοι μάλιστα με τις ίδιες πιτζάμες, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου τις ημέρες της καραντίνας.

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια χώρια, όμως οι δύο πρώην σύζυγοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις κι’ αυτό φαίνεται.