Σάββατο 28 Μαΐου 2022 -

Μπέτι Γουάιτ: Συγκινεί στο τελευταίο της βίντεο πριν φύγει από τη ζωήΉταν 31 Δεκεμβρίου 2021 όταν η Μπέτι Γουάιτ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 99 ετών.

Η ηθοποιός Μπέτι Γουάιτ, που κατάφερε με μια καριέρα άνω των 80 ετών να γίνει η «γηραιά γλυκιά αγαπημένη» της Αμερικής, κερδίζοντας πολυάριθμα βραβεία για τους τηλεοπτικούς ρόλους της, πέθανε το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, τρεις εβδομάδες προτού να συμπληρώσει τα 100 χρόνια της και σκόρπισε τη θλίψη στον χώρο της υποκριτικής.

Η ομάδα της τις τελευταίες ώρες ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται η ηθοποιός λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Σε αυτό ευχαριστεί τους υποστηρικτές της για την αγάπη τους και στέλνει το δικό της μήνυμα.

«Απλά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας μέσα στα χρόνια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μη χάνεστε», λέει χαρακτηριστικά.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, σημειώνεται

«Καθώς συνεχίζουμε να βλέπουμε να έρχονται χρήματα από όλο τον κόσμο – είναι απλά εκπληκτικό το πόσα χρήματα έχουμε συγκεντρώσει χάρη σε εσάς μέσα από το #thebettywhitechallenge. Ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια έκρηξη αγάπης και θα ήταν ιδιαίτερα ευγνώμων. Καταγράψαμε ένα μήνυμά της που σκοπεύαμε να δημοσιεύσουμε με αφορμή τα 100α γενέθλιά της για να τιμήσουμε εσάς, τους θαυμαστές της. Ήξερε πόσο τυχερή ήταν: ένιωθε την αγάπη και ποτέ δεν την έπαιρνε σαν δεδομένη».

Δείτε το παρακάτω