Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μήνυση για κακοποίηση υπεβλήθη κατά του σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν



Μήνυση για κακοποίηση κατά του σκηνοθέτη και παραγωγού Λικ Μπεσόν κατέθεσε Γαλλίδα ηθοποιός σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού. Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, όπως έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές, την ώρα που ο σκηνοθέτης και παραγωγός αρνείται κάθε κατηγορία.

«Ο Λικ Μπεσόν διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις επινοημένες κατηγορίες. Πρόκειται για κάποια που γνωρίζει, προς  την οποία δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά», απάντησε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Τιερί Μαρεμπέρ.


 
 

«Κατατέθηκε μήνυση για γεγονότα που χαρακτηρίζονται βιασμός από την ενάγουσα και τα οποία φέρονται να διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή στο Παρίσι. Έχει ξεκινήσει έρευνα», επεσήμανε δικαστική πηγή.

Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στην υπόθεση, η 27χρονη ηθοποιός μετέβη την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη νύχτα στο ξενοδοχείο «Le Bristol», στο Παρίσι.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι είχε προσωπική σχέση με τον 59χρονο Μπεσόν τα τελευταία δύο χρόνια, όμως πρόσθεσε ότι αισθανόταν ότι ήταν αναγκασμένη εξαιτίας της επαγγελματικής τους σχέσης, επεσήμαναν οι ίδιες πηγές.


 
 

Ο σκηνοθέτης, που βρίσκεται στο εξωτερικό, δεν έχει ανακριθεί ακόμη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το «Europe 1», το οποίο αποκάλυψε την υπόθεση, η ενάγουσα δήλωσε ότι «αφού ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι αισθάνθηκε άσχημα και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, αργά το βράδυ, επανήλθαν στη μνήμη της τα αγγίγματα και ο βιασμός».