Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μένιος Φουρθιώτης: Ξεκινά ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τον Κορυδαλλό



 

Ραδιοφωνική εκπομπή που θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 14:15 μέχρι τις 16:15 φαίνεται πως ξεκινά ο Μένιος Φουρθιώτης.Ο Μένιος Φουρθιώτης που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού ξεκινά ραδιοφωνική εκπομπή που θα διαρκεί δύο ώρες (14:15 - 16:15) από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή.Σε ανακοίνωσή του ο ραδιοφωνικός σταθμός PARTY FM 104 τονίζει πως από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής αρχίζει ραδιοφωνική εκπομπή.

Όπως επισημαίνεται σχετικά, ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στον Party FM «με τα πιο αποκαλυπτικά νέα στα FM».

«Γιατί κρίνουμε την εξουσία όποια και αν είναι διότι μας αρέσουν οι αλλαγές, αναζητούμε νέες προκλήσεις, θέτουμε ερωτήματα και ζητάμε απαντήσεις, ρισκάρουμε, δεν συμβιβαζόμαστε με τον εύκολο δρόμο, έχουμε άποψη, αναζητούμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και έχουμε πολλά να σας πούμε. Σας κοιτάμε στα μάτια και θέλουμε μαζί σας μια σχέση δυνατή και ειλικρινή όπως πάντα... Γιατί θέλουμε πραγματικά η δύναμή μας να είστε εσείς» υπογραμμίζεται στη σχετική δημοσίευση στη σελίδα στο Facebook.

Προ ημερών, ο Μένιος Φουρθιώτης, ζήτησε ειδική άδεια για να τον επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο προσωπικός του κομμωτής προκειμένου να περιποιηθεί την κόμη του, ενώ επιθυμεί να μετατρέψει το κελί του σε τηλεοπτικό στούντιο ώστε να βγάζει από εκεί live εκπομπές.

Ήδη το δικαστικό συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα του 35χρονου παρουσιαστή για ειδική διατροφή, όπως γάλα αμυγδάλου, το οποίο θα συντηρεί σε ψυγειάκι στον θάλαμό του, αλλά και για πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση.

Πηγή: spuntniknews.gr