Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Με το «Death to 2020» αποχαιρετά το 2020 το Netflix



Το Netflix αποχαιρετά το 2020 και η υπηρεσία ροής κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο mockumentary με τίτλο «Death to 2020», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Δημιουργοί του είναι οι Τσάρλι Μπούκερ και Άναμπελ Τζόουνς, που βρίσκονται πίσω από τη σειρά «Black Mirror», και με το νέο τους ειδικό αφιέρωμα θα κλείσει το 2020, επισημαίνοντας γεγονότα μεταξύ των οποίων η πανδημία COVID-19, το κίνημα «Black Lives Matter» και οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, μέσα από μια κωμική ματιά.


 
 

Οι Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Χιου Γκραντ, Λίζα Κούντροου, Κουμάιλ Ναντζιάνι, Τρέισι Ούλμαν, Λέσλι Τζόουνς, Τζόι Κίρυ και πολλοί άλλοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στο αφιέρωμα, υποδυόμενοι διάφορους χαρακτήρες του 2020. Ο Λόρενς Φίσμπερν θα είναι  αφηγητής της εκπομπής.

Μιλώντας για το «Death to 2020», ο Μπούκερ είπε ότι περιλαμβάνει φανταστικούς χαρακτήρες που συζητούν πραγματικά γεγονότα... «Δεν μου αρέσει η λέξη “σάτιρα” αλλά σε μερικά σημεία υπάρχει, παράλληλα με μερικά θυμωμένα αστεία, και μερικά ανόητα αστεία. Και ελπίζουμε ότι οι θεατές θα βρουν τουλάχιστον ένα αστείο που τους αρέσει, γιατί, ας το παραδεχτούμε, το 2020, κάθε χαμόγελο, ανεξάρτητα από το πόσο φευγαλέο είναι, είναι μια μικρή αλλά πολύτιμη νίκη».


 
 

Από την πλευρά της, η Τζόουνς δήλωσε: «Αυτό το έτος ήταν ασυνήθιστο από πολλές απόψεις, αλλά αυτό που το κάνει ενιαίο είναι οι κύριες ιστορίες στις οποίες εστιάζουμε - τεράστιες ιστορίες, ιστορίες που επηρεάζουν ολόκληρο τον κόσμο...».