Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 -

Με δάκρυα στα μάτια η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για τον αδικοχαμένο σύζυγό της – «Τα παιδιά μου ακόμη κλαίνε για τον πατέρα τους»Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της και επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, το 2018, η Βικτώρια Καρύδα έχει επανέλθει στην ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας, αλλά όπως αποκαλύπτει η προσωπική της ζωή έχει μπει στο… περιθώριο και τα παιδιά παραμένουν η προτεραιότητά της.   

«Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένη στα παιδιά μου», δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα στο «Πρωινό Σουσού» και συνέχισε:

«Ήταν δύσκολο να εξηγήσω στα παιδιά μου τον χαμό του πατέρα τους. Έχουν περάσει 5 χρόνια και μου φαίνεται σαν να έγινε… χθες», πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι τα παιδιά ακόμη κλαίνε για τον χαμό του και γράφουν γράμματα γι’ αυτόν. Μάλιστα σε προ ημερών δηλώσεις της είχε αποκαλύψει ότι τα παιδιά της, ηλικίας 9 και 11 ετών αντίστοιχα «σήμερα έμαθαν από το ίντερνετ ότι πέθανε ο μπαμπάς τους».

Όπως γνωρίζετε έχουμε χάσει τον άνθρωπο μας κι όλο τον χρόνο τον δίνω στα παιδιά μας. Είναι τραγικό, πάρα πολύ δύσκολο. Έχουν περάσει πέντε χρόνια και μοιάζει σαν χθες. Ακόμα κλαίμε τον μπαμπά. Τα παιδάκια μου γράφουν γράμμα και βάζουν πίσω τις φωτογραφίες του μπαμπά. Είναι λεπτό θέμα και δύσκολο να το συζητάμε Κάθε μέρα παλεύω με αυτό που έχει γίνει. Προσπαθώ να φτιάξω την ψυχολογία μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Βικτώρια Καρύδα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο και αποκάλυψε πώς κατέληξε σε χωρισμό μία σχέση που είχε παλαιότερα.

«Έβγαινα με έναν άνθρωπο, ο οποίος στην πορεία μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν μπόρεσα να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο, γιατί δεν είχα συναίσθημα. Για να ξαναπαντρευτώ και να κάνω οικογένεια πρέπει να είμαι full in love. Γνωριζόμασταν και ήμασταν λίγους μήνες μαζί, αλλά πιστεύω ότι δεν προχώρησε, γιατί μου πέρασε. Δεν ταιριάξαμε και μετά έγινε πρόταση γάμου. Εγώ αρνήθηκα, γιατί δεν.. Στενοχωριέμαι γιατί είναι πολύ όμορφο όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται και είναι ευτυχισμένοι. Όταν ένας από τους δύο δεν αισθάνεται το ίδιο, λυπάμαι, είναι στενάχωρο», εξομολογήθηκε προσθέτοντας πως για την ακρίβεια η πρόταση γάμου έγινε πριν από δύο μήνες και κάτι. Οι δυο τους έβγαιναν, αλλά από τη μεριά της δεν υπήρχε έρωτας.

«Όταν του απάντησα “όχι”, μου είπε “να το σκεφτείς”. Μου είπε: “Θα παντρευτούμε στο μέρος που σου αρέσει πολύ, στη λίμνη Κόμο”» αποκάλυψε πρόσφατα, για να προσθέσει: «Αυτός ο άνθρωπος είναι από το εξωτερικό και ήθελε να παντρευτούμε και να ζήσουμε στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά μου. Τρελάθηκα όταν μου το είπε. Με έφερε σε δύσκολη θέση, δεν το περίμενα».